Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Damiana x-gram - Kruiden & Zaden - Next Level
Kruiden & Zaden Damiana x-gram   4,50 | Next Level Smartshop Webshop

Damiana x-gram

Damiana heeft een psychoactieve effect, vergelijkbaar met het gebruik van marihuana. Het geeft ontspanning en heeft een euforische werking. De Damiana heeft een 'High' van ongeveer een uur. Bij incidenteel gebruik stimuleert het de genitale zones. Bij langdurig gebruik is het zeer geschikt voor het verbeteren van uithoudingsvermogen en seksuele fitheid.

€ 4,13
50 gram
€ 4,13
0.5 kg (bulk)
€ 20,64
1 kg (bulk)
€ 36,70

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Door de Maya's gebruikt als genotsmiddel waar de Azteken het juist gebruikten tegen impotentie. Tevens werd het gezien als geneeskrachtige kruiden en werd het ook als thee gebruikt door verscheidene Indianentammen. De kruid heeft dus vele kwaliteiten en mogelijke toepassingen. 

Gebruik

Neem 10 - 15 gram damiana kruid en voeg dit toe aan een liter water. Laat dit 5 minuten zachtjes koken, koel het af, zeef het en drink hier een paar kopjes van.

Damianadrank maak je door 30 gram kruid 5 dagen in een halve liter wodka te weken. Zeef dit en laat de resterende, van alcohol doordrenkte blaadjes nog eens 5 dagen weken in 125 ml bronwater. Giet de vloeistof af en filtreer het. Verwarm het waterextract tot onder het kookpunt en voeg een half kopje honing toe.

Doe het alcoholextract en het waterextract samen in een fles en laat dit een maand staan. Het mengsel bezinkt dan en de vloeistof wordt helder. Giet of hevel voorzichtig de vloeistof eruit en bewaar het in een schone fles. Voor de beste resultaten neem je in de avond 1 of 2 glaasjes, een uurtje voor het gewenste effect.

Damianapoeder kan ook opgelost worden in water of vruchtensap. Het is tevens gemakkelijk te mengen met yoghurt of vla.