Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Damiana Extract - Kruiden & Zaden - Next Level
Kruiden & Zaden Damiana Extract 10ml   9,60 | Next Level Smartshop Webshop

Damiana Extract

Door de Maya's gebruikt als genotsmiddel waar de Azteken het juist gebruikten tegen impotentie. Tevens werd het gezien als een geneeskrachtige kruid en werd het ook als thee gebruikt door verscheidene Tribes. Het geeft ontspanning en een euforisch gevoel. Ook kan het een Libido verhogende werking geven.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 8,50 Tot € 2,24
10 € 8,05 Tot € 8,94
€ 8,94
10 ml
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 8,50
10+
- 10%
€ 8,05

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Damiana Extract 10ml

Damiana heeft een psychoactieve effect, vergelijkbaar met het gebruik van marihuana. Het geeft ontspanning en heeft een euforische werking. De Damiana heeft een 'High' van ongeveer een uur. Bij incidenteel gebruik kan het een libido verhogend effect geven. Bij langdurig gebruik is het zeer geschikt voor het verbeteren van uithoudingsvermogen. De kruid heeft dus vele kwaliteiten en mogelijke toepassingen. 

Productieproces

De essenties worden allemaal gemaakt door middel van een uniek extractieproces dat tot doel heeft alle noodzakelijke synergetische actieve componenten intact te houden in hun natuurlijke vorm, maar in een zeer geconcentreerde vorm.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. 5-8 druppels, tot 2 keer per dag of zoals voorgeschreven door uw behandelaar. De beste manier om vloeibare kruidentincturen te gebruiken is om de voorgestelde hoeveelheid in een glas water, thee of sap te doen en de gehele inhoud te drinken. Tincturen kunnen ook direct in de mond worden toegediend zonder de hulp van water, maar sommige tincturen zijn niet te verdragen, daarom verdunnen de meeste mensen ze liever in een drankje.

Inhoud

Turnera Diffusa
70% Alcohol