Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Drugstesten

bottom

Onze uitgebreide selectie van betrouwbare, eenvoudig te gebruiken drugstesten voor thuisgebruik, waarmee je snel en nauwkeurig de kwaliteit van verschillende drugs kunt vaststellen. Onze simpele drugstesten laten snel zien of er schadelijke stoffen in jouw drugs zitten. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe zuiver je cocaïne is, of er meth in je xtc-pil zit, of hoeveel werkzame stof je paddo's bevatten.

bottom
Showing 1-10 of 10 item(s)

Active filters

Ketamine test - Dope or Nope

Price  2,69
Out of Stock

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.

Effect
Tester

THC test - Dope or Nope

Price  2,69
Out of Stock

De EZ-test is een eenvoudige zelftest die laat de aanwezigheid zien van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.

Effect
Tester

Heroïne Purity test - Dope or nope

Price  7,64
Out of Stock

Met de heroïne zuiverheidstest kun je snel een beeld krijgen van de zuiverheid van de heroïne. Open de ampul, en voeg een sample van 20 milligram (exact!) toe. Je ziet het resultaat binnen enkele seconden.

Effect
Tester

GHB Test - Dope or Nope

Price  2,69
Out of Stock

Met deze test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen. De populariteit van GHB heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, wat tot een verbod van GHB en GBL (halffabricaat) heeft geleid.

Effect
Tester

Amfetamine test - Dope or Nope

Price  2,69
Out of Stock

De Amfetamine test - Dope or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien of er versnijdingsmiddelen of andere ongewenste stoffen aanwezig zijn in het badzout. De zelftest is los te koop, maar ook verkrijgbaar in een pakket van 10 stuks.

Effect
Tester

Ecstasy Test - Dope Or Nope

Price  2,69
Out of Stock

De Ecstasy Test - Dope Or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien of er versnijdingsmiddelen of andere ongewenste stoffen aanwezig zijn in de XTC. 

Effect
Tester

LSD test - Dope or Nope

Price  2,69
Out of Stock

Deze LSD test - Dope or Nope toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.

Effect
Tester

Cocaine Purity test - Dope or Nope

Price  7,85
Out of Stock

De Cocaine Purity test - Dope or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien hoeveel cocaïne aanwezig is in de sample van 20 mg. Het doel van de test is om te zien wat de kwaliteit van de cocaïne is, maar ook om te kijken naar het percentage cocaïne dat aanwezig is. Op die manier kunnen de risico’s geminimaliseerd worden.

Effect
Tester

Psilocybin Test Kit

Price  14,83
Out of Stock

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo