Filteren op

Prijs

 •  2,00 -  8,00

Drugstesten

bottom

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat jouw drugs zijn wat je denkt wat ze zijn. Onze simpele drugstesten laten snel zien of er schadelijke stoffen in jouw drugs zitten. Zo kun je bijvoorbeeld zien of er crack in je cocaïne pil of meth in je ecstasy pil zit. Toch best handig om te checken hoe zuiver het spul is, voordat je het neemt. 

bottom
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Ketamine test - Dope or Nope

Prijs  2,69

Deze test toont binnen enkele seconden aan of een pil Ecstasy (MDMA), 'XTC', Ketamine, (Meth)Amphetamine, 2-AI, Methylphenidate/Ritalin of PMA/PMMA bevat.

Effect
Tester

THC test - Dope or Nope

Prijs  2,69

De EZ-test is een eenvoudige zelftest die laat de aanwezigheid zien van THC in hasj, marihuana, hasjolie en gerelateerde producten.

Effect
Tester

Heroïne Purity test - Dope or nope

Prijs  7,64

Met de heroïne zuiverheidstest kun je snel een beeld krijgen van de zuiverheid van de heroïne. Open de ampul, en voeg een sample van 20 milligram (exact!) toe. Je ziet het resultaat binnen enkele seconden.

Effect
Tester

GHB Test - Dope or Nope

Prijs  2,69

Met deze test voor GHB kun je op een snelle manier de kwaliteit van GHB aantonen. De populariteit van GHB heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, wat tot een verbod van GHB en GBL (halffabricaat) heeft geleid.

Effect
Tester

Amfetamine test - Dope or Nope

Prijs  2,69

De Amfetamine test - Dope or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien of er versnijdingsmiddelen of andere ongewenste stoffen aanwezig zijn in het badzout. De zelftest is los te koop, maar ook verkrijgbaar in een pakket van 10 stuks.

Effect
Tester

Ecstasy Test - Dope Or Nope

Prijs  2,69

De Ecstasy Test - Dope Or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien of er versnijdingsmiddelen of andere ongewenste stoffen aanwezig zijn in de XTC. 

Effect
Tester

LSD test - Dope or Nope

Prijs  2,69

Deze LSD test - Dope or Nope toont binnen enkele seconden aan of een pil LSD of andere indolen bevat.

Effect
Tester

Cocaine Purity test - Dope or Nope

Prijs  7,85

De Cocaine Purity test - Dope or Nope is een eenvoudige zelftest die laat zien hoeveel cocaïne aanwezig is in de sample van 20 mg. Het doel van de test is om te zien wat de kwaliteit van de cocaïne is, maar ook om te kijken naar het percentage cocaïne dat aanwezig is. Op die manier kunnen de risico’s geminimaliseerd worden.

Effect
Tester

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

 • How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process
  How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process

  Ever wondered what it actually takes to produce raw cacao? If chocolate’s your thing, you’ll want to read on. We share everything from the growth of the cacao bean to the finished product ready to be enjoyed and indulged in! There are many steps...

  Read more ...
 • The Mysterious Power of Blue Lotus Flower
  The Mysterious Power of Blue Lotus Flower

  As long as human history goes, our relationship with plant medicines has been closely tied together. In the vast and mysterious world of plants we have sought and found something deeper, a way of life, a pathway to expand our consciousness, as...

  Read more ...