Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

7 Chakra Wierook - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
7 Chakra Wierook

7 Chakra Wierook

De 7 Chakra Reinigingsset bevat een bijzondere verzameling van zeven chakra-wieroken, ontworpen om elk energiechakra te reinigen, te versterken en te beschermen. Elke wierookstok heeft een eigen kleurcode en bevat een unieke mix van bloemen, kruiden en harsen die allemaal zijn afgestemd op het reinigen van een specifiek chakra. Elke geur heeft een harmonie aan zachte aroma's, variërend van fruitig en bloemig tot kruidig, allemaal subtiel doordrenkt met tonen van bos, hars en warme houttinten.

Kenmerken van de wierook: 7 Chakra's, Bewustzijn, Genezing en Reiniging.

€ 10,33
SM - 7 stokjes

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

7 Chakra Wierook

De actieve ingrediënten zijn verschillend voor elke chakra: Sandelhout voor de Kruinchakra, Lavendel voor het Derde Oog, Copal voor de Keelchakra, Rozemarijn voor het Hartchakra, Palo Santo voor de Zonnevlechtchakra, Mirre voor het Sacraalchakra en Rozen voor de Wortelchakra. Deze wierookset is een prachtig hulpmiddel om met je chakra's te werken, bevordert verkenning, heling en bevestiging van deze energievelden, waardoor negatieve energie wordt verwijderd en nieuwe positieve energie wordt ingebracht.

Geurige noten

Een mix van geuren, waaronder:

  • Fruitig
  • Kruidig
  • Hinten van bos
  • Houttinten

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je 7 stevige wierookstokjes, elk verschillend van elkaar (frankincense, mirre, lavendel, rozemarijn, sandelhout, palo santo en rozen). Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, waardoor je voldoende tijd hebt om te genieten van de heerlijk geurende magie.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.
*Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs: