Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierookpoeder - 7 Krachten - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierookpoeder - 7 Krachten

Wierookpoeder - 7 Krachten

Ervaar de zuivering met dit Zeven Krachten-Wierookpoeder van Sagrada Madre. Samengesteld uit een krachtige combinatie van Storax, Kamfer, Benzoë, Olibanum, Mirre, Rozemarijn en Wijnruit, vult deze betoverende fusie jouw ruimte met een symfonie van geuren.

Eigenschappen: geluk, succes, innerlijke vrede, gezondheid, wijsheid en goddelijke bescherming.

€ 6,57
SM - 60 gram

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierookpoeder - 7 Krachten

Maak kennis met ons buitengewone Wierookpoeder - 7 Krachten van Sagrada Madre: een prachtig samengestelde mix die de kracht van zeven transformerende krachten bundelt.

Zeven Transformerende Krachten

Transformeer je omgeving met dit wierookpoeder voor energiereiniging. Of je nu een serene sfeer zoekt voor meditatie, verbeterde focus tijdens werk of studie, of een moment om te ontspannen en op te laden, de kalmerende geuren zullen je omgeving vitaliseren. Doordrenkt met aardende wierook, geest-stimulerende rozemarijn, luchtwegen-verlichtende eucalyptus en troostende laurier, brengt deze aromatische fusie een gevoel van sereniteit, helderheid en balans. Ervaar hernieuwde energie en een hernieuwd doel terwijl je een omgeving van rust en vernieuwing creëert.

Geurige noten

  • Vanille & Fris
  • Houtachtig & Zoet
  • Dennen & subtiele bloemige tonen
  • Balsamico & Citrus

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je 60 gram poederwierook. Gemaakt met geconcentreerde aromatische olie, etherische oliën, houtmeel, kruiden en zout. Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.

Hoe te gebruiken

Plaats een beetje poeder in een wierookbrander of andere vuurvaste houder, vorm voorzichtig een heuveltje met de meegeleverde lepel of uw vingers en steek de top aan. Doof de vlam door er voorzichtig met uw hand boven te zwaaien—blaas niet. U kunt het poeder ook op een brandend houtskoolschijfje strooien. Verwijder de resterende as pas nadat deze volledig is uitgedoofd.

Let op: Laat brandende wierook nooit onbeheerd achter. Houd buiten bereik van kinderen. Zorg voor voldoende ventilatie.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland