Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierookpoeder - Kamfer en Laurier - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierookpoeder - Kamfer en Laurier

Wierookpoeder - Kamfer en Laurier

Exclusieve wierookmix van kamfer en laurierbladeren. Een frisse en opbeurende geur die de geest verruimt, inspiratie bevordert en openheid en expansie stimuleert om nieuwe plannen en projecten uit te voeren. Plaats het mengsel op een wierookschaal en steek het aan met een lucifer.

Eigenschappen: Verheffend, Creativiteit, Voorspoed, en Helderheid

€ 6,57
SM - 60 gram

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierookpoeder - Kamfer en Laurier

Omarm Mogelijkheden

Ervaar de transformerende kracht van dit wierookpoeder met kamfer en laurier van Sagrada Madre. Het ontsteekt een wereld vol eindeloze mogelijkheden. Laat de betoverende geur je inspireren tot creativiteit, belangrijke beslissingen begeleiden en passie aanwakkeren om nieuwe paden te verkennen. Betreed een helderdere toekomst terwijl je begint aan een transformerende reis en onderweg onbegrensde potentie ontsluit.

Geurige noten

  • Kruidig 
  • Pittig 
  • Hints van dennen, eucalyptus en pepermunt

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je 60 gram poederwierook. Gemaakt met geconcentreerde aromatische olie, etherische oliën, houtmeel, kruiden en zout.

Hoe te gebruiken

Plaats een beetje poeder in een wierookbrander of andere vuurvaste houder, vorm voorzichtig een heuveltje met de meegeleverde lepel of uw vingers en steek de top aan. Doof de vlam door er voorzichtig met uw hand boven te zwaaien—blaas niet. U kunt het poeder ook op een brandend houtskoolschijfje strooien. Verwijder de resterende as pas nadat deze volledig is uitgedoofd.

Let op: Laat brandende wierook nooit onbeheerd achter. Houd buiten bereik van kinderen. Zorg voor voldoende ventilatie.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland