Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierook met Zuivere Copal - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierook met Zuivere Copal

Wierook met Zuivere Copal

Ervaar de buitengewone synergie van Copal en Palo Santo, een heilige combinatie die diepgaande zuivering en genezende effecten biedt. Dit heilige duo trekt zowel materiëel als spiritueel geluk aan, en roept een harmonieuze verbinding op tussen het aardse en het goddelijke.

Eigenschappen van de wierook: Beschermend, Zuiverend, Bewustzijn, Helend, Creativiteit, en Helderheid

€ 5,17
SM - 8 stokjes

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Natuurlijke Wierook Copal - Sagrada Madre

Geniet van de natuurlijke kracht en zuiverende eigenschappen van Copal met onze Copal-wierook van Sagrada Madre. Deze wierook is met zorg met de hand gemaakt en elke verpakking bevat 8 extra lange en dikke stokjes. Deze bijzondere wierook is gemaakt met zuivere Peruaanse Copalhars, een natuurlijk bindmiddel en zout en creëert een uniek aroma met een vleugje Frankincense en wilde kruiden. Copal werd door de oude Maya- en Incaculturen gebruikt om ruimtes te zuiveren, overvloed te creëren en verbinding te maken met Goddelijke energieën.

Copal

Copal staat in Midden- en Zuid-Amerika bekend als de "wierook van de aarde". Met onze natuurlijke Copal-wierook haal je de natuurlijke kracht en reinigende eigenschappen van Copal in huis. Elk stokje brandt een vol uur, zodat je je volledig kunt onderdompelen in de prachtige geur en eigenschappen van Copal.

Geurige Noten

  • Kruidig
  • Pittig
  • Houtachtig

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes die Palo Santo en pure Copal bevatten. Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, waardoor je ruim de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende sfeer.

Waarom we ervan houden

  • Handgemaakt met zorg
  • Gemaakt van zuivere Peruaanse copalhars, een natuurlijk bindmiddel en zout
  • Elke verpakking bevat 8 extra lange, dikke wierookstokjes
  • Elk stokje brandt 1 uur
  • Copal wordt door oude Maya- en Incaculturen gebruikt om ruimtes te zuiveren, overvloed te vergroten en verbinding te maken met Goddelijke energieën
  • Bekend als de "Wierook van de Aarde" in Midden- en Zuid-Amerika.
  • Produceert een uniek aroma met een vleugje Frankincense en wilde kruiden

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland