Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Pure Shilajit - Nepal - Health - Next Level
Pure Shilajit - Nepal

Pure Shilajit - Nepal

Ontdek de kracht van Shilajit, het eeuwenoude natuurwonder. In de wereld van natuurlijke supplementen staat Shilajit bekend om zijn unieke samenstelling en gezondheidsvoordelen en wordt het gezien als een bron van vitaliteit en welzijn. Deze krachtige hars, geoogst in de ruige Himalaya, is een een bijzonder rijke bron van geconcentreerde voedingsstoffen en natuurlijke verbindingen die essentieel zijn voor het behouden van een goede gezondheid. Everest Shilajit is de puurste en zuiverste Shilajit die verkrijgbaar is.

€ 31,65
25 gram

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Oude Himalaya-erfenis Verhoogt Energie & Vitaliteit Ondersteunt Immuunfunctie Verbetert Mentale Helderheid & Emotionele Balans

Met Everest Shilajit koop je niet zomaar een voedingssupplement; je omarmt een stukje Himalaya-geschiedenis. Binnen de Ayurveda en andere tradities wordt Shilajit al meer dan 4000 jaar als volksmedicijn gebruikt. De gezondheidsbevorderende eigenschappen van Shilajit worden ondersteund door zowel oude wijsheid als door moderne wetenschap.

Wat is Shilajit?

Shilajit is een natuurlijke substantie die voorkomt in de bergachtige regio's van de Himalaya, Altai, en Kaukasus. Het is een dikke, kleverige hars die over eeuwen heen ontstaat door de langzame afbraak van planten. De rijke samenstelling van mineralen en fulvinezuur maakt het een uniek supplement, gewaardeerd om zijn hooggeconcentreerde voedingswaarde en therapeutische eigenschappen.

Belangrijkste Kenmerken:

Herkomst: Geoogst van de Himalaya-pieken in Nepal, tussen 1000 en 5000 meter boven zeeniveau.

Verpakking: Milieuvriendelijke, duurzame verpakking, die de zuiverheid van het product en respect voor de natuur weerspiegelt.

Inhoud: Elke pot bevat 25 gram van de hoogste kwaliteit Shilajit-hars.

Dosering: Neem twee keer per dag een hoeveelheid Shilajit ter grootte van een erwt of zoals voorgeschreven door een arts.

Certificeringen: Rigoureus getest om te voldoen aan EU-normen en de Californische Proposition 65. Verpakt in een door de FDA-gecertificeerde faciliteit in Californië.

Gezondheidsvoordelen

Versterking van het immuunsysteem: Shilajit is een hooggeconcentreerde bron van antioxidanten en mineralen die het immuunsysteem ondersteunen.

Verhoging van energieniveaus: Regelmatige inname van Shilajit kan helpen bij het verhogen van de vitaliteit en het uithoudingsvermogen, waardoor het een ideaal supplement is voor zowel fysieke als mentale vermoeidheid.

Mentale helderheid en emotionele balans: Fulvinezuur, een belangrijk bestanddeel van Shilajit, ondersteunt de cognitieve functies en bevordert mentale helderheid.

Holistisch Welzijn: Verhoogt energieniveaus, bestrijdt vermoeidheid en ondersteunt cognitieve vitaliteit. Bevordert de voedingsstoffentoevoer naar cellen, wat de algehele gezondheid en veerkracht stimuleert.

Eigenschappen tegen Veroudering: Helpt om gezond ouder te worden, met neuroprotectieve kwaliteiten die de hersengezondheid stimuleren en cognitieve achteruitgang verminderen.

Immuniteit & Spijsvertering: Versterkt de immuunfunctie, ondersteunt de spijsverteringsgezondheid en vertoont ontstekingsremmende, angstverminderende en stressverlichtende eigenschappen.

Voedingsrijke Samenstelling: Boordevol mineralen, aminozuren, vitaminen en antioxidanten, wat zorgt voor een alomvattende ondersteuning van uw welzijn.

Voordelen shilajit

Gebruik van Shilajit:

Neem twee keer per dag een hoeveelheid Shilajit ter grootte van een erwt of zoals voorgeschreven door een arts. Voor optimale voordelen los je de aanbevolen dosering shilajit op in warm (niet heet) drinkwater. 

Shilajit kan op verschillende manieren worden ingenomen, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk om te beginnen met een kleine dosis en deze geleidelijk te verhogen. We adviseren om het te mengen met water of een andere drank voor dagelijks gebruik.

Shilajit kopen bij Next Level Smart

Next Level Smart staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Shilajit is zorgvuldig geselecteerd en getest om te zorgen dat u het beste product ontvangt. Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en ethisch verantwoorde inkoop, waardoor ons Shilajit-supplement niet alleen goed is voor u, maar ook voor de planeet.

Ontdek de kracht van natuurlijke gezondheid met Shilajit. Bestel nu en ervaar de voordelen van dit bijzondere supplement voor uzelf!

Veelgestelde Vragen

1. Waar is Shilajit goed voor?
Shilajit staat bekend om zijn holistische gezondheidsvoordelen. Het verhoogt energieniveaus, bestrijdt vermoeidheid, en ondersteunt cognitieve vitaliteit. Ook helpt het bij het behoud van een gezonde spijsvertering, immuniteit en biedt het neuroprotectieve kwaliteiten die de hersengezondheid ten goede komen.

2. Hoeveel Shilajit per dag?
De aanbevolen dagelijkse inname van Shilajit is 300 tot 500 mg. Het is belangrijk om met deze aanbevolen dosering te beginnen en het geleidelijk aan te passen indien nodig.

3. Wat doet Shilajit met je lichaam?
Shilajit werkt op verschillende manieren in het lichaam. Het verbetert de energieniveaus, ondersteunt de spijsvertering en immuunfunctie, en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Ook voedt het de hersenen en ondersteunt het de cognitieve functies, terwijl het de algehele voedingsstoffentoevoer naar cellen bevordert.