Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Agent Provocateur - Female Libido booster - Voor haar - Next Level
Agent Provocateur - Female Libido booster

Agent Provocateur - Female Libido booster

Dr. Becky's Agent Provocateur is een van de krachtigst werkende natuurlijke libido-verhogende middelen speciaal samengesteld voor vrouwen.

€ 32,64

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Agent Provocateur

Agent Provocateur is een zorgvuldig ontworpen, volledig natuurlijke libidobooster voor vrouwen, samengesteld om seksueel genot en verlangen te stimuleren. Deze krachtige formule van 12 natuurlijke ingrediënten is gemaakt om je energieniveaus en libido te verhogen, hormonale balans te bevorderen, je doorbloeding te verbeteren, je stemming te stimuleren en stressniveaus te verlagen.

Herontdek je sensualiteit en ontketen je innerlijke verlangens met behulp van deze effectieve blend van uitsluitend plantaardige stoffen, vitaminen en mineralen. Perfect voor vrouwen die een natuurlijke, veilige manier zoeken om het libido te verhogen en hun passie opnieuw aan te wakkeren. Met Agent Provocateur kun je de kracht van de natuur ervaren en je gevoelens en verlangens een boost geven.

Door een combinatie van 12 zorgvuldig gekozen ingrediënten richt deze volledig natuurlijke oplossing zich specifiek op het seksuele verlangen van de vrouw. Dingen zoals de menstruatiecyclus en de menopauze kunnen van invloed zijn op het libido, maar ook stress en andere externe factoren kunnen een rol spelen. Met Dr. Becky's Agent Provocateur kun je zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid verbeteren en tegelijkertijd je libido stimuleren.

Zorgvuldig samengesteld door Dr. Becky Spelman

Toppsycholoog Dr. Becky Spelman heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geestelijke gezondheid. Dr. Becky is de klinisch directeur van de Londense Private Therapy Clinic, een gerenommeerd instituut voor geestelijke gezondheidszorg. Dr. Becky creëerde samen met haar kliniek een volledige lijn van hoogwaardige voedingssupplementen en is een bekende producent van toonaangevende gezondheidsproducten ter ondersteuning van een breed scala aan psychologische en lichamelijke problemen.

Op haar met awards bekroonde blog plaatst ze artikelen en YouTube-video's over verschillende onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid. Ze doet dit om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te kunnen helpen met effectieve, natuurlijke alternatieven voor bestaande medicijnen – zonder bijwerkingen. Agent Provocateur valt uiteraard ook onder deze categorie en is een van de krachtigste natuurlijke libidoversterkers voor vrouwen!

Ingrediënten per aanbevolen dagelijkse inname (2 capsules): Ginseng-extract 200,0 mg* waarvan ginsenoside 16,0 mg* Ginkgo Biloba-extract 200,0 mg* waarvan flavonen 48,0 mg* waarvan lactonen 12,0 mg* Ashwagandha-extract 160. 0 mg* Cranberrypoeder 100, 0 mg * Macawortel-extract 100,0 mg * Vitamine C 50,0 mg 62,5% Niacine 16,0 mg NE 100,0% Zink 8,0 mg 80,0% Riboflavine 1,4 mg 100,0% Thiamine 1,1 mg 100,0% Vitamine A 576,0 µg RE 72,0% Foliumzuur 200,0 µg 100,0% (% = ADH).