Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Aanbieding!
King Active - Libido - Next Level
Libido King Active  € 14,25 | Next Level Smartshop Webshop

King Active

King Active, een natuurlijk supplement speciaal ontworpen voor mannen van alle leeftijden. Onze krachtige mix van 100% natuurlijke kruiden bevordert gezonde erecties, seksuele prestaties en vitaliteit.

€ 13,07

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

King Active - 2 Capsules

Op zoek naar een natuurlijke manier om je slaapkamerprestaties te verbeteren? Kijk dan naar King Active. Dit krachtige supplement is bedoeld om de controle en vitaliteit van de erectie te verbeteren, wat resulteert in een verhoogd gevoel van verlangen. De verbeterde circulatie van King Active kan uw erectie stimuleren voor langdurig genot.

Gemaakt van krachtige en 100% natuurlijke kruiden! De formule ondersteunt de erectie en seksuele prestaties, vitaliteit en energie.

Al vele jaren (sinds 2010) is King Active de eerste keuze voor mannen die hun seksuele prestaties willen verbeteren. De unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder kruiden en plantenextracten, biedt een veilige en effectieve manier om uw libido te stimuleren en uw plezier te verhogen. Naast de fysieke voordelen kan King Active ook uw geestelijke gezondheid verbeteren door een zelfvertrouwen en algemene "feel good" factor te geven.

Om het meeste profijt te hebben van King Active, neem je een capsule ongeveer een uur voor de seksuele activiteit in. Door de snelle werking voelt u de effecten binnen 30-60 minuten. De formule bevat Siberische Ginseng, Tribulus Terrestris, Maca en Wild Yam, die allemaal bekend staan om het verbeteren van de doorstroming en het uithoudingsvermogen, het verhogen van het libido en de intensiteit van orgasmes, en het bevorderen van langere, meer bevredigende seks.

Gebruik

Drink voldoende water bij het innemen van King Active. Voor optimale prestaties moet King Active op een lege maag of niet te volle maag worden genomen, minstens 2 uur na de laatste maaltijd. King Active werkt snel; King Active werkt na slechts 30 minuten en kan tot 72 uur werken.

Ingredienten

Gedroogde extracten van 100% natuurlijke kruiden waaronder Siberische ginseng, Tribulus terrestris, Maca en Wild Yam in een harde gelatinecapsule.