Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Yagra Wierook - Kamille en Olibanum - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Yagra Wierook - Kamille en Olibanum

Yagra Wierook - Kamille en Olibanum

Deze unieke drie-eenheid van ingrediënten revitaliseert energie, stimuleert overvloed en enthousiasme en opent wegen naar geluk en succes. Bekend om zijn aantrekkingskracht op overvloed, welvaart en nieuwe kansen in het leven, straalt Yagra zijn krachtige invloed van materieel succes, evolutie en spirituele balans uit door zijn rook.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Geluk

€ 4,92
SM - 6 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Yagra Wierook - Kamille en Olibanum

Samen met wierook bevordert deze wierook de intuïtieve en mentale helderheid, waardoor je verbinding met het universum wordt versterkt. Daarnaast zorgt de toevoeging van kamille voor rust en zuiverheid, en helpt het de ziel en het hart te reinigen.

Geurige noten

  • Citrus
  • Bloemig
  • Houtachtig

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die ze brengen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland