Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Yagra Wierook - Orchid and Laurel - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Sagrada Madre - Yagra Incense sticks with Orchid and Laurel
Sagrada Madre - Yagra Incense sticks with Orchid and Laurel
Sagrada Madre - Yagra Incense sticks with Orchid and Laurel

Yagra Wierook - Orchid and Laurel

Indiase Yagra wierook, een prachtige mix gehuld in een hars die vaak wordt gebruikt in hindoeïstische tempels, verspreidt een zachte, verleidelijke geur met citrustinten. Yagra, erkend om zijn vermogen om welvaart, rijkdom op te roepen en nieuwe levenspaden te onthullen, verspreidt een rook die symbolisch is voor materieel succes, evolutie en spirituele rust.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Ondersteuning

€ 4,92
SM - 6 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Yagra Wierook - Orchidee en Laurier

Het geurprofiel is een harmonieuze mix van zachte zoetheid en citrusnoten, verder versterkt door bloemige ondertonen. De toevoeging van laurierblad, bekend om zijn zuiverende eigenschappen, in combinatie met de betoverende geur van orchideeën, ontketent persoonlijke en innerlijke kracht en baant de weg naar zelfoverwinning. Deze unieke aromatische blend symboliseert niet alleen welvaart en groei, maar ondersteunt ook spiritualiteit en het fortuinlijke.

Geurige noten

  • Zacht
  • Zoet
  • Bloemig Orchidee
  • Met een vleugje citrus

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die ze brengen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland