Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Yagra Wierook - Viool en Lavendel - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Yagra Wierook - Viool en Lavendel

Yagra Wierook - Viool en Lavendel

Yagra heeft de opmerkelijke mogelijkheid om overvloed, voorspoed en rijkdom aan te trekken, terwijl het nieuwe wegen opent in het leven. Geniet van het zachte en subtiel geurende aroma van citrus dat de lucht vult en sereniteit en rust uitnodigt.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Verbinding

€ 4,92
SM - 6 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Yagra Wierook - Viool en Lavendel

De zachte en zoete geurnoten, geaccentueerd met een vleugje citrus, creëren een sfeer van rustgevend geluk. Ervaar de zuiverende effecten van Yagra terwijl het jouw omgeving vervult van positieve energie, terwijl de frisse geur van lavendel de geest verder zuivert. Omarm ten slotte het prachtige aroma van viooltjes, wat het reinigings- en vernieuwingsproces compleet maakt en je omhult met zuiverende, verjongende energieëen.

Geurige noten

  • Zacht
  • Zoet
  • Met een vleugje citrus

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate geurnoten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die ze brengen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland