Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Yagra Wierook - Vanille en Rozen - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Yagra Wierook - Vanille en Rozen

Yagra Wierook - Vanille en Rozen

Laat je betoveren door de aantrekkingskracht van geld en voorspoed met de natuurlijke Indiase Yagra wierook, gehuld in een hars die vaak wordt gebruikt in hindoeïstische tempels. De zachte geur van rozen, met subtiele hints van citrus, blijft hangen in de lucht en roept een gevoel van passie en liefdevolle ontmoetingen op.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Liefde

€ 4,92
SM - 6 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Yagra Wierook - Vanille met Roos

Terwijl de rook van Yagra zich gracieus verspreidt, stimuleert zijn transformerende kracht materieel succes, spirituele harmonie en persoonlijke evolutie. De combinatie van bedwelmende rozen- en vanillegeuren maakt deze blend geschikt voor romantische settings of om liefde en passie in het leven aan te trekken.

Geurige noten

  • Zacht
  • Zoete vanille
  • Florale roos
  • Vleugje citrus

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl hij zijn betoverende aroma vrijgeeft en een sfeer van ontspanning en welzijn creëert. De delicate noten van Yagra vullen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness stimuleert. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die ze brengen.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland