Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Pure Energy Wierook - Revitaliserend - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Pure Energy Wierook - Revitaliserend

Pure Energy Wierook - Revitaliserend

Ervaar de stroom van nieuw leven en positieve energie, terwijl de Pure Energy-wierook je geest, lichaam en ziel revitaliseert. Telkens wanneer je aan een nieuwe week begint, steek dan deze wierook aan en laat het je vervullen met nieuwe energie, positiviteit en geluksgevoelens.

Kenmerken van de wierook: Vitaliserend, Zuiverend, Herlevend, Opbeurend en Geluk bevorderend.

€ 6,57
SM - 4 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Pure Energy Wierook - Revitaliserend

Dompel jezelf onder in de warme en frisse citrusgeur, geaccentueerd met hints van grapefruit en zachte tonen van ceder, terwijl je de harmoniserende en opbeurende effecten van deze transformerende blend omarmt. Met zijn revitaliserende mix van ingrediënten wekt deze wierook je geest tot leven, verjongt je energieveld en geeft je de kracht om het leven met hernieuwd enthousiasme en levenslust te omarmen.

Geurige noten

  • Houtachtig
  • Citrus
  • Fruitig

Inhoud

4 extra dikke stukken die zorgen voor een brandtijd tot 2 uur, waardoor een langdurige en transformerende ervaring mogelijk is. Deze blend bevat sinaasappelschil, kamillebloem, grapefruitolie, wierookhars, ceder, natuurlijk bindmiddel, houtskool en zout.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland