Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Pure Energy Wierook - Wedergeboorte - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Pure Energy Wierook - Wedergeboorte

Pure Energy Wierook - Wedergeboorte

De Rebirth blend, verrijkt met wierook, copal, citroengras, laurierblad en citronella, creëert ruimte voor nieuwe creatieve kracht en spirituele groei. Met zijn diepgaande reinigende eigenschappen zuivert deze wierook zowel ruimtes als individuen, waarbij negatieve energieën worden losgelaten en innerlijke balans wordt bevorderd.

Eigenschappen van de wierook: Wedergeboorte, Genezing, Spiritualiteit en Verbondenheid.

€ 6,57
SM - 4 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Pure Energy Wierook - Wedergeboorte

Gebruik deze Rebirth Wierook om een gevoel van vernieuwing op te roepen en je verbeelding te stimuleren, waardoor je een frisse kijk en een golf van inspiratie krijgt. Gebruik het tijdens je ochtendroutine, meditatie, yogapraktijk of een spirituele bijeenkomst. Deze wierook zal alle stagnerende energie verwijderen en een pad openen voor nieuwe ideeën en een nieuwe manier van zijn.

Geurige noten

  • Warm en Verfrissend
  • Kruidig
  • Houtachtig
  • Bosachtig

Inhoud

4 extra dikke stukken die zorgen voor een brandtijd tot 2 uur, waardoor een langdurige en transformerende ervaring mogelijk is. Deze blend bevat wierookhars, copalhars, citroengras, laurier, citronella-etherische olie, natuurlijk bindmiddel, ceder, houtskool en zout.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.
*Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland