Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Pure Energy Wierook - Harmonie - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Pure Energy Wierook - Harmonie

Pure Energy Wierook - Harmonie

Ervaar de harmoniserende kracht van de Clean Energy wierook, zorgvuldig samengesteld met een mix van goudsbloem, rozemarijn, sinaasappelschil, olibanum, cederhout en natuurlijke bindmiddelen. Deze blend creëert een gevoel van rust en innerlijke vrede, en biedt troost zelfs in de meest stressvolle situaties.

Eigenschappen van de wierook: Opbeurend, Harmoniserend, Balancerend en Energiegevend.

€ 6,57
SM - 4 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Pure Energy Wierook - Harmonie

Dompel jezelf onder in de verfrissende geur van sinaasappel en ceder, vergezeld van hints van kruidige en aardse hars en milde houtachtige tonen, terwijl je begint aan een reis van harmonie en rust. De transformerende eigenschappen van deze wierook laten de energie vrij stromen, waardoor een open kanaal ontstaat voor harmonie en balans die elk aspect van het leven doordringen.

Geurige noten

  • Houtachtig
  • Citrus
  • Kruidig
  • Aardse hints van peperachtige hars

Inhoud

4 extra dikke stukken die zorgen voor een brandtijd tot 2 uur, waardoor een langdurige en transformerende ervaring mogelijk is. Deze blend bevat goudsbloem, rozemarijn, sinaasappelschil, wierookhars, rozemarijn, salie, ceder, natuurlijke bindmiddel, houtskool en zout.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen.
*Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland