Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Palo Santo met Champa Wierook - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Palo Santo met Champa Wierook

Palo Santo met Champa Wierook

Ervaar de harmonieuze blend van Palo Santo en Champa met deze wierookstokjes van Sagrada Madre. Deze voortreffelijke wierook combineert het warme, rustgevende aroma van Palo Santo met de verfrissende geur van Champa-bloemen, waardoor een meditatieve sfeer ontstaat.

Wierook eigenschappen: Liefde, Aantrekkingskracht, Balans, en Heling.

€ 4,55
SM - 8 stokjes

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Palo Santo met Champa Wierookstokjes

Laat je meevoeren door de serene geur van onze Palo Santo met Champa wierookstokjes van Sagrada Madre. Met zorg handgemaakt, combineren deze wierookstokjes de natuurlijke houttonen van Palo Santo met het delicate en verkwikkende aroma van Champa-bloemen, afkomstig van Indische magnoliabomen met een rijke Tibetaanse traditie. Deze combinatie is ideaal voor het voorbereiden van meditatieruimtes omdat het zuiverende en ontspannende eigenschappen bezit die een serene sfeer creëren.

Elk stokje is zorgvuldig gerold volgens eeuwenoude ambachtelijke tradities.

Geurige Noten

  • Exotische bloem
  • Witte vruchten
  • Groene citrus
  • Zachte Palo Santo hout.

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre, vindt u acht stevige wierookstokjes gemaakt van Palo Santo en Champa bloemen. Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, wat je ruim de tijd geeft om te genieten van de pure geur en de rustgevende ambiance die Palo Santo met zich meebrengt.

Over Palo Santo

Een palo santo (heilig hout) wierookstokje aansteken is een heilig en zuiverend ritueel. Al eeuwenlang wordt Palo Santo door verschillende oude culturen gebruikt om een gevoel van vrede en welzijn te bevorderen, terwijl het positieve, helende en harmonieuze energieën aantrekt voor zowel ruimtes als individuen die het aroma ervaren.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

Geproduceerd in Argentinië
Handgerolde, hoogwaardige wierook
Brandt 50 minuten lang