Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Aanbieding!
  • -€ 2,50
I Bali - Aromatherapie Olie - Aromatherapie Olie - Next Level
I Bali - Aromatherapie Olie

I Bali - Aromatherapie Olie

Ervaar de serene schoonheid van Bali door de hypnotiserende geur van onze 100% natuurlijke Frangipani essentiële olie. Deze olie, met zijn zoete, bijna romige geur, brengt zowel rust als een opgewekt gevoel, ideaal voor ontspannende aromatherapie of meditatieve momenten. Gebruik het in je diffuser of verdund met een dragerolie op de huid voor een authentieke geurervaring die kalmeert en verkwikt.

€ 11,98 € 9,48
10ml
Aantal
Aanbieding
Nieuwe prijs

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

100% pure Bali Frangipani olie Zoete, romige, kalmerende geur Ideaal voor ontspanning & meditatie Met liefde gemaakt in Bali

Natural Essence Aromatherapie Olie - Bali

Laat je meenemen naar de exotische omgeving van Bali met de unieke geur van de Frangipani bloem. Deze bloem, bekend om zijn betoverende geur en prachtige bloei, staat voor schoonheid en rust. De Frangipani heeft een zoete, bijna romige geur die tegelijkertijd kalmeert en opbeurt. Deze zuivere, volledig natuurlijke essentiële olie van 100% Frangipani is perfect om te laten verdampen in een aromabrander (diffuser) of op de huid aan te brengen, verdund met een basisolie. Uitermate geschikt voor rustgevende aromatherapie, voor meditatie of simpelweg om je zintuigen te prikkelen en te genieten van het heerlijke, serene maar ook opbeurende aroma.

Geurtonen

Zoet, romig, kalmerend en verfrissend

Ingrediënten

  • Frangipani (Plumeria): 100%

Wat maakt de etherische oliën van Natural Essence bijzonder?

De etherische oliën van Natural Essence worden met liefde en zorg ambachtelijk geproduceerd in Bali, Indonesië. De essentiële oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk, worden samengesteld met alleen de puurste basisingrediënten en worden geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsstandaarden, zonder chemicaliën. De oliën kunnen gebruikt worden op de huid (verdund met een dragerolie), zijn sterk geconcentreerd en gaan zeer lang mee.

Hoe gebruik je essentiële olie?

Natural Essence etherische oliën kunnen op diverse manieren gebruikt worden om je leven te verrijken. Voeg een paar druppels toe aan een diffuser, verdamper of aromalamp om de ruimte te vullen met heerlijke, helende aroma's. Ook kun je de olie ook aanbrengen op de huid, gemengd met een dragerolie, om de hele dag van de weldadige werkingen te genieten.

Wat zijn de voordelen van etherische olie?

  • Werkt luchtzuiverend, ondersteunt gezonde luchtwegen en stimuleert Chi (levensenergie).
  • Bevordert een gevoel van rust en vrede, ideaal voor meditatie en ontspanning.
  • Helpt bij het creëren van een harmonieuze atmosfeer in je huis of werkruimte.
  • Kan verdund met een basisolie op de huid worden aangebracht als een natuurlijk parfum en om de voordelen van aromatherapie de hele dag te ervaren.
  • Ondersteunt emotioneel welzijn door de unieke werking van natuurlijke etherische geuroliën.

Wat zijn essentiële oliën?

Etherische oliën staan ook bekend als essentiële, aromatische of vluchtige oliën en zijn geconcentreerde geuroliën die uit planten worden gewonnen. Ze bevatten de levensenergie (Chi) van de plant en staan bekend om hun vermogen om de geest en het lichaam positief te beïnvloeden. Met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat, worden essentiële oliën gebruikt in alles van parfums en cosmetica tot natuurlijke geneeskunde en huishoudelijke producten. De essentie van de plant, geconcentreerd in elk flesje etherische olie van Natural Essence, brengt de kracht van de natuur dichterbij dan ooit.

Essentiele olie kopen bij Next Level - rechtstreeks uit Indonesië

De essentiële oliën bij Next Level zijn 100% zuiver en natuurlijk en worden geproduceerd zonder chemicaliën door een familiebedrijf in Bali waar wij directe contacten mee hebben. Zo ben je er van verzekerd dat je een 100% puur product koopt dat met liefde en aandacht is gemaakt om jouw gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen en steun je ook nog eens de lokale bevolking. Natural Essence Aromatherapieoliën worden op een traditionele manier gemaakt van de medicinale planten op Bali om mensen te helpen hun gezondheid, immuunsysteem en mentaal welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen.