Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

 • Aanbieding!
 • -€ 2,50
V Secrets - Aromatherapie Olie - Aromatherapie Olie - Next Level
V Secrets - Aromatherapie Olie

V Secrets - Aromatherapie Olie

Onze Secrets aromatherapie-olie is een bijzondere combinatie van Kamille, Groene Thee, Bergamot, Wierook, en Patchouli die zorgt voor een rustgevende, verfrissende en aardende blend met een vleugje mysterie. Deze mix van 100% natuurlijke essentiële oliën verfrist de zintuigen en transformeert elke omgeving in een serene, mystieke ruimte.

€ 11,98 € 9,48
10ml
Aantal
Aanbieding
Nieuwe prijs

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Geur van mysterie Kalmerende citrus & aarde aroma Perfect voor Grondende Meditaties 100% pure ethersiche olië

Aromatherapie Olie kopen - Secrets

Ontdek de charme van onze Secrets blend, een mystieke mix die je zintuigen inspireert. De 100% natuurlijke etherische oliën in deze blend zorgen voor een rustgevende maar verfrissende, aardende ervaring. Kamille zorgt voor een rustige basis, terwijl Groene Thee een frisse en kalme toets toevoegt. Bergamot, met zijn citrusachtige frisheid, creëert een boeiende harmonie. De gewijde geur van Wierook geeft de blend diepte, en de mysterieuze aroma's van Patchouli maken de blend compleet. Een paar druppels Natural Essence Secrets etherische olie in je diffuser of aromalamp veranderen elke ruimte in een gewijde, mystieke omgeving en verfrissen de geest.

Geurtonen

Rustgevend, fris, citrusachtig en aards met een vleugje mysterie

Ingrediënten

 • Kamille (Matricaria chamomilla): 35%
 • Groene Thee (Camellia sinensis): 30%
 • Bergamot (Citrus bergamia): 20%
 • Wierook (Olibanum): 10%
 • Patchouli (Pogostemon cablin): 5%

Wat maakt de etherische oliën van Natural Essence bijzonder?

De etherische oliën van Natural Essence worden met liefde en zorg ambachtelijk geproduceerd in Bali, Indonesië. De essentiële oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk, worden samengesteld met alleen de puurste basisingrediënten en worden geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsstandaarden, zonder chemicaliën. De oliën kunnen gebruikt worden op de huid (verdund met een dragerolie), zijn sterk geconcentreerd en gaan zeer lang mee.

Hoe gebruik je essentiële olie?

Natural Essence etherische oliën kunnen op diverse manieren gebruikt worden om je leven te verrijken. Voeg een paar druppels toe aan een diffuser, verdamper of aromalamp om de ruimte te vullen met heerlijke, helende aroma's. Ook kun je de olie ook aanbrengen op de huid, gemengd met een dragerolie, om de hele dag van de weldadige werkingen te genieten.

Wat zijn de voordelen van etherische olie?

 • Werkt luchtzuiverend, ondersteunt gezonde luchtwegen en stimuleert Chi (levensenergie).
 • Bevordert een gevoel van rust en vrede, ideaal voor meditatie en ontspanning.
 • Helpt bij het creëren van een harmonieuze atmosfeer in je huis of werkruimte.
 • Kan verdund met een basisolie op de huid worden aangebracht als een natuurlijk parfum en om de voordelen van aromatherapie de hele dag te ervaren.
 • Ondersteunt emotioneel welzijn door de unieke werking van natuurlijke etherische geuroliën.

Wat zijn essentiële oliën?

Etherische oliën staan ook bekend als essentiële, aromatische of vluchtige oliën en zijn geconcentreerde geuroliën die uit planten worden gewonnen. Ze bevatten de levensenergie (Chi) van de plant en staan bekend om hun vermogen om de geest en het lichaam positief te beïnvloeden. Met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat, worden essentiële oliën gebruikt in alles van parfums en cosmetica tot natuurlijke geneeskunde en huishoudelijke producten. De essentie van de plant, geconcentreerd in elk flesje etherische olie van Natural Essence, brengt de kracht van de natuur dichterbij dan ooit.

Essentiele olie kopen bij Next Level - rechtstreeks uit Indonesië

De essentiële oliën bij Next Level zijn 100% zuiver en natuurlijk en worden geproduceerd zonder chemicaliën door een familiebedrijf in Bali waar wij directe contacten mee hebben. Zo ben je er van verzekerd dat je een 100% puur product koopt dat met liefde en aandacht is gemaakt om jouw gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen en steun je ook nog eens de lokale bevolking. Natural Essence Aromatherapieoliën worden op een traditionele manier gemaakt van de medicinale planten op Bali om mensen te helpen hun gezondheid, immuunsysteem en mentaal welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen.