Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierook - Dragon's Blood - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierook - Dragon's Blood

Wierook - Dragon's Blood

De Vuur-wierook uit de Elements-collectie weet te betoveren met zijn opwindende geur van o.a. Drakenbloed, een extract van de Croton Lechleri-boom, ontworpen om innerlijke kracht te stimuleren en bescherming te bieden. Deze biodynamische wierook wordt gekenmerkt door een kruidige en bloemige geur met verfrissende citrus- en houtachtige ondertonen, speciaal afgestemd op de vuursterrenbeelden - Ram, Leeuw en Boogschutter, om hun natuurlijke eigenschappen van passie, moed en intensiteit te versterken.

Kenmerken van de wierook: Passie, Moed, Kracht en Bescherming.

€ 0,62
SM - 1 stick
€ 0,62
SM Box - 30 sticks
€ 18,60

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierook - Drakenbloed

Deze wierook biedt niet alleen een aromatische ervaring, maar heeft ook beschermende, zuiverende en ondersteunende eigenschappen tijdens rituelen voor het versterken van innerlijke kracht, zodiakceremonies en het reinigen van ruimtes. Het creëert een verbinding met de zuidelijke weerslijn en is diep verbonden met het element vuur. De samenstelling van deze wierook is uniek en maakt gebruik van o.a. biomassa van vruchten aangevuld met natuurlijke houtskool, wat de toewijding aan een minimale milieubelasting weerspiegelt.

Geurige noten

  • Kruidig
  • Bloemig
  • Kleine vleugjes citrus
  • Licht houtachtig

Inhoud

De doos bevat 30 stevige wierookstokjes, maar het is ook mogelijk om elk wierookstokje apart te bestellen. Elk stokje brandt ongeveer 60 minuten en kan ook kort worden aangestoken en later opnieuw worden aangestoken. Elk stokje bevat drakenbloed etherische olie, vruchtbioomassa, houtskool, natuurlijke bindmiddel en zout.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste container. Steek aan in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet eetbaar. Houd uit de buurt van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en met de hand gemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo-bomen te herplanten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland