Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cacao Pasta - Ecuador • Arriba Nacional - Raw Cacao - Next Level
Cacao Pasta - Ecuador • Arriba Nacional

Cacao Pasta - Ecuador • Arriba Nacional

Deze cacaopasta van ceremoniële kwaliteit is van hoge kwaliteit, ongebrand, en koudgeperst uit Ecuador. Arriba Nacional is een van de beste soorten cacao en wordt beschouwd als een premium cacaoboon. Arriba Nacional staat bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevat in een romige textuur. In vergelijking met andere soorten heeft deze cacao een bijzonder milde en chocoladeachtige smaak. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 23,97 Tot € 6,31
10 € 22,71 Tot € 25,23
€ 25,23
500 gram
€ 25,23
1000 gram
€ 45,83
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 23,97
10+
- 10%
€ 22,71
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 43,53
10+
- 10%
€ 41,24

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Raw Cacao Pasta Ecuador - 1 kg

Arriba Nacional is een van de beste soorten cacao en wordt beschouwd als een premium cacaoboon. Arriba Nacional is bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevat in een romige textuur. De Cacaopasta wordt gemaakt van de fijnste inheemse Arriba Nacional bonen, en wordt koud verwerkt in rauw voedsel. Vergeleken met andere soorten heeft deze Cacao een bijzonder milde en chocolade-achtige smaak. De Cacao groeit in de permacultuur, omringd door tropische fruitbomen zoals sinaasappels, avocado's, en mango's. De Cacao groeit in de permacultuur. Deze ceremoniële kwaliteit rauwe Cacaopasta wordt verbouwd door kleine boeren die de Cacaoteelt onder de knie hebben, een diep respect voor het milieu hebben, en samenwerken volgens internationale fair trade normen.

Ecuador

Onze Ecuadoriaanse Ruwe Cacao komt uit een samenwerking met Conexión Chocolate. De Cacao voor onze 500g en 1000g blokken komt van verschillende coöperaties van kleine boeren in de Ecuadoraanse provincies Los Ríos, Manabí, en Esmeraldas. Conexión steunt daar ongeveer 2000 kleine boeren, enerzijds door kennis uit te wisselen en anderzijds door opleiding in biologische Cacaoteelt, waardoor de families een duurzaam bestaan opbouwen.

De volledige produktie van cacaoprodukten ter plaatse, van de cacao-oogst - tot op tafel, maakt ook een maximale winst voor alle betrokken kleine boeren mogelijk. In Los Ríos bijvoorbeeld groeien de cacaobomen in een biologische gemengde cultuur samen met andere hardhoutsoorten en tropische fruitbomen en bieden ze een thuis aan meer dan 72 vogelsoorten. Ideale omstandigheden voor de smaakontwikkeling van de Arriba Nacional, die bekend staat om zijn fijne aromaprofiel. Conexión Chocolate zet zich in voor het behoud van de Arriba Nacional en werkt samen met de Heirloom Cacao Preservation die zich heeft gewijd aan de bescherming van zeldzame cacaosoorten!

Details

Organic & Raw Food Quality (EC-BIO-140)
⊹ Niet gebrand - koud verwerkt
⊹ GM-vrij
⊹ GG-gebrande smaak, diep van karakter, zeer chocoladeachtig
⊹ Veganistisch en glutenvrij
⊹ Rijk aan magnesium en ijzer
⊹ Dit product wordt geleverd in een blok van 1 kg.

Aanbevolen gebruik: Zeer geschikt voor verfrissende cacaoshakes, het drinken van chocolade, bakken en smoothies. 
Deze cacaopasta is geschikt voor ceremoniële doeleinden.

Ingrediënten: Koud verwerkte cacao pasta 
Land van herkomst: Ecuador