Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Easy Raw Cacao Blend - Ceremoniële kwaliteit (poeder) - Raw Cacao - Next Level
Easy Raw Cacao Blend - Ceremoniële kwaliteit (poeder)

Easy Raw Cacao Blend - Ceremoniële kwaliteit (poeder)

Een gezonde kop warme chocolademelk maken of een rauwe cacaoceremonie houden was nog nooit zo eenvoudig. Deze innovatieve cacao-blend van ceremoniële kwaliteit is rauw, puur, voedzaam en heerlijk!

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 12,64 Tot € 3,33
10 € 11,97 Tot € 13,30
€ 13,30
330 gram
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 12,64
10+
- 10%
€ 11,97

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

100% Raw Cacao Blend Ceremoniële Kwaliteit (poeder)

Als je zin hebt in een gezonde warme chocolademelk, maar niet in gedoe, gebruik dan deze smaakvolle blend! Deze biologische rauwe cacaomix van ceremoniële kwaliteit is gemakkelijk in gebruik. Je hoeft het poeder alleen maar te combineren met warme melk of heet water en genieten maar! Perfect voor cacaoceremonies en behaaglijke avonden, wanneer eenvoud en gemak gewenst zijn.

Heerlijke cacaoblend met specerijen

Deze biologische 'instant' blend van rauwe cacao is ook heerlijk in allerlei recepten of als topping voor je muesli. Hij wordt gemaakt van Peruaanse koudgeperste cacaopasta en verrijkt met verrukkelijke kardemom, kaneel, nootmuskaat, vanille, een heel klein beetje chilipeper en meer. Rauwe cacao geeft energie, verbetert je stemming en heeft vele gezondheidsvoordelen. Niet voor niets wordt het veel gebruikt door stammen in het Amazonegebied en liefhebbers die weten hoe heilzaam rauwe cacao kan zijn. Bovendien bevorderen de specerijen in de blend de opname van de actieve bestanddelen in de cacao en verbeteren zo je cacaobeleving.

De voor dit mengsel gebruikte rauwe cacaopasta is de onbewerkte vorm van cacao en wordt verkregen door ongebrande cacaobonen tussen stenen fijn te malen. Het bevat daardoor het hele spectrum van heilzame cacao-antioxidanten, 'love chemicals' en heerlijke aroma's en is populair bij liefhebbers van pure smaak en echte chocoladeliefhebbers die de voorkeur geven aan onbewerkte kwaliteit om van hun cacaobeleving te genieten.

Liefde uit Peru

De gecertificeerd biologische cacao die wij gebruiken wordt rechtstreeks ingekocht bij kleine boerencoöperaties in de Peruaanse Amazone en ethisch verantwoord geoogst uit permacultuur. De bitterheid, unieke aardsheid en bloemige aroma's van dit geliefde ingrediënt wekken je smaakpapillen tot leven. Ontdek zelf de intense aroma's en superfood-kwaliteiten van onze biologische rauwe cacaoproducten - en daarmee steun je de boeren uit de regio!

Ingrediënten
Rauwe cacaomassa*, kokosbloesemsuiker*, maanzaad*, pepers*, tonkabonen*, zout*, Ceylonkaneel*, nootmuskaat*, kardemom*, vanille*. * = gecertificeerd biologisch ingrediënt

Aanbevolen opslag
Na opening bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.