Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Raw Cacao Poeder - Ecuador - Arriba Nacional - Raw Cacao - Next Level
Raw Cacao Poeder - Ecuador - Arriba Nacional

Raw Cacao Poeder - Ecuador - Arriba Nacional

Hoge kwaliteit ongebrande en koudgeperste rauwe Cacao poeder afkomstig van Ecuador Inhoud: 200 gram

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 8,28 Tot € 2,18
10 € 7,84 Tot € 8,72
€ 8,72
200g
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 8,28
10+
- 10%
€ 7,84

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cacao Poeder - Ecuador 200g - Arriba Nacional

Arriba Nacional is een van de beste Cacao soorten en wordt beschouwd als een premium Cacao boon. Arriba Nacional is bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevat in een romige textuur.

De Cacaobonen die voor dit poeder gebruikt worden komen uit de kustvlakten van de Ecuadoraanse provincie Esmeralda in Ecuador. Het Cacaopoeder wordt gemaakt van de fijnste inheemse Arriba Nacional bonen, en wordt koud verwerkt tot rauwkost. Vergeleken met andere soorten heeft deze Cacao een bijzonder milde en chocoladeachtige smaak. De Cacao groeit in permacultuur, omringd door tropische fruitbomen zoals sinaasappels, avocado's, en mango's. Deze ceremoniële kwaliteit rauwe cacao wordt verbouwd door kleine boeren die de cacaoteelt onder de knie hebben, het milieu diep respecteren, en samenwerken volgens internationale fair trade normen.

Raw Cacao uit Ecuador

Onze Ecuadoriaanse Ruwe Cacao komt uit een samenwerking met Conexión Chocolate. Conexión steunt daar ongeveer 2000 kleine boeren, enerzijds door kennis uit te wisselen en anderzijds door opleiding in biologische Cacaoteelt, waardoor de families een duurzaam bestaan opbouwen.

De volledige produktie van cacaoprodukten ter plaatse, van de cacao-oogst - tot op tafel, maakt ook een maximale winst voor alle betrokken kleine boeren mogelijk. In Los Ríos bijvoorbeeld groeien de cacaobomen in een biologische gemengde cultuur samen met andere hardhoutsoorten en tropische fruitbomen en bieden ze een thuis aan meer dan 72 vogelsoorten. Ideale omstandigheden voor de smaakontwikkeling van de Arriba Nacional, die bekend staat om zijn fijne aromaprofiel. Conexión Chocolate zet zich in voor het behoud van de Arriba Nacional en werkt samen met de Heirloom Cacao Preservation die zich heeft gewijd aan de bescherming van zeldzame cacaosoorten!

Bij dit product raden wij aan