Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

100% Raw Cacao Pasta - Bolivia - Raw Cacao - Next Level
100% Raw Cacao Pasta - Bolivia

100% Raw Cacao Pasta - Bolivia

De 100% Raw koud geperste Cacao Pasta uit Bolivia is gemaakt van Cacaobonen die in het wild zijn verzameld. In de provincie Beni, in het noordoosten van Bolivia, groeit de Beniano Cacao, een unieke cacaovariëteit die al eeuwenlang groeit zonder invloeden van buitenaf of kruisingen met andere cacaosoorten. Dit is een hele mooie Raw Cacao om te gebruiken voor Cacao Ceremonies. 

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 47,94 Tot € 12,61
10 € 45,41 Tot € 50,46
€ 27,48
450 gram
€ 27,48
1 kg (bulk)
€ 50,46
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 26,10
10+
- 10%
€ 24,73
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 47,94
10+
- 10%
€ 45,41

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Gemaakt van Wilde & Biologische Cacaobonen Rijke Erfenis & Kwaliteit Perfect voor Cacao Ceremonies Voedingsrijke Superfood

Raw Cacao Pasta 450 / 1000g

De cacaobonen die worden gebruikt om deze RAW 100% Cacao Pasta maken, zijn afkomstig van een endemische en unieke soort in de wereld. Het werken met deze cacao soort gaat terug tot pre-columbiaanse tijden. Het groeit in de diepten van de boliviaanse amazon zonder invloed van de mensheid. Het is daarom een ​​wilde cacao die volgens hoge kwaliteitsnormen is verwerkt uit de collectie die door de lokale bevolking is gemaakt tot de Raw Cacao Pasta.

Wilde cacao uit Bolivia

Raw Cacao in het wild verzameld. In de provincie Beni, in het noordoosten van Bolivia, groeit de Beniano Cacao, een unieke cacaovariëteit die al eeuwenlang gedijt zonder invloeden van buitenaf of kruisingen met andere cacaosoorten midden in het Amazonegebied. Een echte zeldzaamheid die bijzonder in trek is bij cacao-experts! Het regenwoud en de grondstof Cacao worden door lokale boeren als een gemeenschappelijk goed beschouwd en over het gebruik ervan wordt gezamenlijk beslist. De wilde Cacaobonen worden van januari tot maart zonder oogstapparatuur geplukt en de biodiversiteit van het oerwoud wordt zo duurzaam beschermd, vandaar de term wilde Cacao. 

Details

gecertificeerd als wild en biologisch product (ID-BIO-140) ⊹ Wilde, biologische Beniano Cacao-bonen uit het Amazonewoud ⊹ Hand verzameld, gefermenteerd en zongedroogd door inheemse mensen in de jungle ⊹ Zacht en romig van textuur ⊹ De wildernis fruitige smaken van het bos zijn aanwezig in de lange nasmaak ⊹ Ruwe kwaliteit - ongeroosterd ⊹ Glutenvrij, veganistisch

Aanbevolen dagelijks gebruik: ideaal voor het vernieuwen van cacao-shakes, chocolaatjes drinken, bakken en smoothies. ⊹ Deze cacaomassa is geschikt voor ceremoniële doeleinden.

Productspecificaties

Gemeenschappelijke naam:
Wilde cacao

Wetenschappelijke naam:
Theobroma cacao

Eco-regio:
Amazone

Oorsprong:
Baures, Beni, Bolivia
"Cacao Beniano"

Teelttype:
Wilde collectie, uitgekozen, zongedroogd en van nature gefermenteerd.

certificering:
Biologisch product door CERES (EU / NOP)

HS
1803100000

Finesse
10 tot 20 micron

Ongebrande en koudgeperste Cacao geproduceerd opin Bolivia. Inhoud: 450 gram of 1000 gram