Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Lion’s Mane Extract 120 caps - Paddenstoel extracten - Next Level
Lion’s Mane Extract 120 caps

Lion’s Mane Extract 120 caps

Onze Lion's Mane-capsules geven je een makkelijke manier om de voordelen van Lion's Mane te ervaren. Deze hoogwaardige capsules worden zorgvuldig gemaakt met 100% vruchtlichaam en zijn ontworpen om je welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen. Elke capsule bevat 400mg full-spectrum Lion's Mane-extract (Hericium erinaceus).

€ 27,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Lion's Mane Capsules

Ervaar de natuurlijke kracht van Lion's Mane met onze handige capsules. Elke capsule bevat 400mg full-spectrum Lion's Mane-extract, gewonnen uit 100% vruchtlichaam. Onze capsules zijn met zorg samengesteld om je welzijn op een natuurlijke manier te ondersteunen en je te helpen alles uit je dag te halen.

Lion's Mane staat bekend om zijn bijzondere eigenschappen en is enorm populair geworden onder wellness-liefhebbers. Het productieproces van onze capsules garandeert een full-spectrumextract dat rijk is aan nuttige componenten. Ontdek de kracht van Lion's Mane!

Ingrediënten per vegetarische capsule: 400 mg organische Lions’ Mane (Hericium Erinaceus) extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden en bèta-glucanen.

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.