Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

African Dream Root 1:1.5 Extract 10ml - Health - Next Level
African Dream Root 1:1.5 Extract 10ml

African Dream Root 1:1.5 Extract 10ml

Deze heilige plant genaamd Silene Capensis heeft droomverwekkende eigenschappen binnen zijn magische wortels. Relatief kleine hoeveelheden zijn naar verluidt effectief. De plant kan effecten geven op de droomtoestand die diepgaand kunnen zijn. Het heeft het vermogen om opmerkelijk levendige Lucide dromen op te wekken!

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 15,25 Tot € 4,01
10 € 14,45 Tot € 16,06
€ 16,06
10 ml
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 15,25
10+
- 10%
€ 14,45

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

African Dream Root Extract

Deze heilige plant genaamd Silene Capensis heeft droomverwekkende eigenschappen binnen zijn magische wortels. Relatief kleine hoeveelheden zijn naar verluidt effectief. De plant kan effecten geven op de droomtoestand die diepgaand kunnen zijn. Het heeft het vermogen om opmerkelijk levendige dromen op te wekken!

Mogelijk effectiever dan de bekendere dreamherb: Calea zacatechichi. African Dream Root heeft het vermogen om opmerkelijk levendige dromen op te wekken.

Silene Capensis, ook bekend als undlela ziimhlophe door de Xhosa bevolking van de Oostkaap provincie van Zuid-Afrika en wordt al duizenden jaren gebruikt door Afrikaanse sjamanen.


De plant staat hoog aangeschreven als een heilige Teacher plant en wordt van oudsher gebruikt met intentie, respect en toewijding. African Dream Root wordt gebruikt om zeer levendige, heldere dromen op te wekken, voor een betere herinnering aan dromen, uit lichaamservaringen en droomwaarneming.

Hoe te gebruiken

Lage dosage 1-5 druppel onder de tong voor het slapen gaan. Hoge dosage: 5 - 10 druppels onder de tong voor het slapen gaan.