Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Ashwagandha Extract - Health - Next Level
Gezondheid Ashwagandha Extract   23,00 | Next Level Smartshop Webshop

Ashwagandha Extract

Het kruid Ashwagandha (Withania somnifera; winterkers) is bekend uit de traditionele ayurvedische geneeskunst uit India. Ayurvedisch geschoolde artsen suggereren dat de kruid ingezet kan worden tegen klachten als chronische vermoeidheid, stress en slapeloosheid.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 ‚ā¨¬†20,05 Tot ‚ā¨¬†5,28
10 ‚ā¨¬†18,99 Tot ‚ā¨¬†21,10
‚ā¨¬†21,10
10 ml
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
‚ā¨¬†20,05
10+
- 10%
‚ā¨¬†18,99

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Ashwagandha Extract - 5 & 10 ml

Het kruid Ashwagandha (Withania somnifera; winterkers) is bekend uit de traditionele ayurvedische geneeskunst uit India. Ayurvedisch geschoolde artsen suggereren dat de kruid ingezet kan worden tegen klachten als chronische vermoeidheid, stress en slapeloosheid. Ook in de westerse wereld staat Ashwagandha bij sommigen bekend als een middel ter verhoging van de energie.

Ayurveda

Ayurveda, het traditionele systeem van geneeskunde dat in India wordt beoefend, gaat terug tot 6000 voor Christus (Charak Samhita, 1949). Gedurende het grootste deel van deze 6000 jaar is Ashwagandha gebruikt als een Rasayana. Rasayana is een term die in de vroege ayurvedische geneeskunde de wetenschap van het verlengen van de levensduur betekent. De wortel van Ashwagandha wordt beschouwd als tonicum, afrodisiacum, verdovend, diureticum, anthelminticum, samentrekkend, thermogeen en stimulerend. De wortel ruikt naar paard ("ashwa"), daarom wordt het ook wel Ashwagandha genoemd (bij het consumeren geeft het de kracht van een paard).

Hoe te gebruiken

Voor een kalmerend effect, 3-5 druppel onder de tong. 5 à 15 druppels onder de tong zorgen voor een goede ontspanning.