Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Lemon Haze - Cannabis Wierook - Cannabis Wierook - Next Level
Lemon Haze - Cannabis Wierook

Lemon Haze - Cannabis Wierook

Onze Lemon Haze Cannabiswierook vangt de essentie van Lemon Haze in een licht en zuiver aroma, met zoetige, kruidige, en aardse tonen en subtiele hints van citrus, cannabis en groene thee. Dit zorgt voor een verfijnde geurervaring die niet alleen de ruimte vult met aangename aroma's, maar ook de creativiteit stimuleert en een gevoel van energie en sereniteit brengt.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 6,48 Tot € 1,02
5 € 6,14 Tot € 3,41
€ 6,82
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 5%
€ 6,48
5+
- 10%
€ 6,14

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Hand geplukt met precisie en zorg Verrijkt met Cannabis Terpenen Volledig Natuurlijk Product

Lemon Haze Wierook - Sagrada Madre

Ervaar de charme van onze Lemon Haze Cannabiswierook. Deze wierook is speciaal ontwikkeld om de essentie van Lemon Haze te vangen zonder de ruimte te overweldigen. Bij het aansteken valt direct het zoetige aroma op, kruidig en aards, maar verrassend licht en zuiver.  Verwacht geen zware rook of een joint-achtige geur; in plaats daarvan biedt het een uitgebalanceerde blend van aangename, natuurlijke aroma's, waardoor de ruimte zich vult met heerlijke geuren.

De terpenen van Lemon Haze in deze wierook zorgen voor een zoete, aardse geur met aangename toetsen van subtiele citrus, cannabis en groene thee. De effecten zijn creatief, stimulerend en energiek, passend bij de kenmerken van een Sativa. Het aroma is bloemig en kruidig, wat een unieke geurervaring biedt die zowel verfrissend als inspirerend werkt.

Geurige noten

  • Zoetig zonder zwaar te zijn
  • Kruidig en aards
  • Subtiele hints van cannabis, citrus en groene thee
  • Zuiver en licht

Inhoud

In elk doosje vind je 6 stokjes, elk goed voor ongeveer 60 minuten brandtijd. Deze zijn zorgvuldig samengesteld uit biomassa van fruit, aangevuld met essentiële oliën, terpenen van cannabis, natuurlijke houtskool, een natuurlijk bindmiddel en zout, waardoor je verzekerd bent van een authentieke ervaring.

Een Puur Natuurlijk Product

Onze Lemon Haze Cannabiswierook is van puur natuurlijke kwaliteit, vrij van synthetische toevoegingen of geuren. Dit zorgt voor een zachtere, meer uitnodigende rook dan je wellicht gewend bent van andere wierook. Elk stokje is handgerold in Argentinië volgens ambachtelijke tradities.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook- en Smudgeproducten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, dat natuurlijk, een beetje ruw en handgemaakt is. Maar het is vooral de geur die opvalt: vol, authentiek en vergezeld van mooie witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs: