Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Prices drop

bottom
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

02 Kuripe - Applicator - Plain

Prijs € 11,16

Handgemaakte Kuripe zonder decoraties. Het is gemaakt van bamboe en het is makkelijk mee te nemen tijdens het reizen en ook erg makkelijk te reinigen! Opties: B Stock, High Quality of High Quality + Borstel

Pure Shilajit - Nepal

Normale prijs € 35,32 Prijs € 31,32

Ontdek de kracht van Shilajit, het eeuwenoude natuurwonder. In de wereld van natuurlijke supplementen staat Shilajit bekend om zijn unieke samenstelling en gezondheidsvoordelen en wordt het gezien als een bron van vitaliteit en welzijn. Deze krachtige hars, geoogst in de ruige Himalaya, is een een bijzonder rijke bron van geconcentreerde voedingsstoffen en natuurlijke verbindingen die essentieel zijn voor het behouden van een goede gezondheid. Everest Shilajit is de puurste en zuiverste Shilajit die verkrijgbaar is.

  • -€ 4,00
  • -€ 4,00

Sacred Jungle Rituals - Advanced Kit

Normale prijs € 71,07 Prijs € 57,07

Onze Sacred Jungle Rituals Kit biedt een selectie van onze meest geliefde rapés, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun kracht en kwaliteit. Bij Next Level bieden we uitsluitend authentieke rapé-melanges, gemaakt door de stammen zelf, die de rijke traditie van de Zuid-Amerikaanse inheemse medicijncultuur voortzetten. Deze complete kit, inclusief een handgemaakte kuripe & reiniger, nodigt de ervaren rapé-gebruiker uit om hun rituelen te verdiepen met rapé's van uitzonderlijk karakter - en de fijnste wierook om de ervaring compleet te maken, en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

  • -€ 14,00
  • -€ 14,00

Tepi Applicator Plain

Prijs € 16,49

Handgemaakte Tepi van Bamboe. Met zorg en aandacht geproduceerd in Nederland. 

Pure Shilajit - Nepal
Snel bekijken

Pure Shilajit - Nepal

Normale prijs € 35,32 Prijs € 31,32
  • -€ 4,00
  • -€ 4,00