Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels - Magic Truffels - Next Level
Magic Truffles Budget Truffles | Psilocybe Shambhala   12,95 Next Level Smartshop Webshop
Magic Truffles Budget Truffles | Psilocybe Shambhala   12,95 Next Level Smartshop Webshop
Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels
Magic Truffles Budget Truffles | Psilocybe Shambhala   12,95 Next Level Smartshop Webshop

Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels

Ben je klaar voor een wonderlijke reis naar de kosmos en terug? Mooi, want dat is waar de Shambhala je mee naartoe zal nemen! Verwacht intense visuals, geweldige euforische gevoelens en hele bijzondere reis!

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 10,80 Tot € 2,84
10 € 10,23 Tot € 11,36
€ 11,36
15 gram
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 10,80
10+
- 10%
€ 10,23

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Next Level Magic Truffels - Shambhala

Ben je klaar voor een wonderlijke reis naar de kosmos en terug? Mooi, want dat is waar de Shambhala je mee naartoe zal nemen! Verwacht intense visuals, geweldige euforische gevoelens en een hele bijzondere reis! Onze Shambhala truffels zijn verreweg de sterkste magische truffels die verkrijgbaar zijn. Alleen ervaren psychonauten zouden deze reis door het universum moeten overwegen!

Magische Truffel Shambhala Sterkte

Over Magische Truffels

Magische truffels zijn ondanks hun naam geen echte truffels maar Sclerotia: compacte formaties van verhard mycelium die voedselreserves opslaan, waardoor ze extreme omstandigheden kunnen weerstaan. Deze formaties ontstaan uit het mycelium van Psilocybe-paddenstoelen. In gecontroleerde laboratoriumomstandigheden zorgen bepaalde omgevingsomstandigheden voor de ontwikkeling van sclerotia onder de grond. In wezen resulteert dit in een schimmel die ondergronds gedijt. Zowel magische paddenstoelen als magische truffels zijn onderdelen van hetzelfde organisme, dat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine produceert.

Truffle Guide - truffle doseringen.jpg

Gebruik van Magic Truffels

Wanneer je truffels gebruikt, is het verstandig om dit te doen in een rustige en comfortabele omgeving. Wij raden aan om eerst een halve dosis te nemen om je reactie te testen. Je zal het effect binnen 30-45 minuten voelen. Dit gaat samen met milde visuals, verhoogde zintuigelijke waarneming en een euforisch gevoel. Het geeft je de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken. Dit kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. Het besef van tijd verdwijnt langzaam.

Voor het beste effect raden wij aan om de truffels rauw te eten op een lege maag. Zorg ervoor dat je je laatste maaltijd 4-6 uur eet voor je de truffels neemt. Het drinken van cafeïnehoudende dranken wordt afgeraden. Goed en lang kauwen verbetert het effect van de truffels, het helpt het lichaam om de psychoactieve stoffen op te nemen en het helpt tegen misselijkheid.

Geen zin in de smaak van Magic Truffels? Eet de truffels met een handvol noten, in een soep of drink het met thee om de smaak te maskeren.

truffle guide - Nederlands.jpg

Waarschuwing:
- Niet combineren met alcohol of drugs.
- Niet combineren met medicijnen en MAO-remmers.
- Niet gebruiken wanneer je depressief bent of gevoelig bent voor psychoses.
- Niet gebruiken wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.
- Niet gebruiken wanneer je jonger bent dan 18 jaar.
- Niet gebruiken wanneer je gemotoriseerde voertuigen moet besturen.

De truffels zijn vacuüm verpakt en zijn ten minste 14 dagen houdbaar na ontvangst. Bewaaradvies: donker en tussen 2°C en 4°C.

Bestel direct en profiteer van discrete verzending

De magic truffels die je bij onze smartshop koopt, worden kort voordat je bestelling de deur uit gaat vers geoogst. Hierdoor profiteer je gegarandeerd van al het goede dat deze truffels te bieden hebben. We versturen alle bestellingen altijd in een blanco envelop of doos, zodat je discretie gewaarborgd blijft. Wil je eerst meer info voordat je magic truffels bij ons koopt? Bel ons dan via 038 20 01 004 of gebruik ons online contactformulier.

Product Niet Retourneerbaar

Wees je ervan bewust dat onze Magische Truffels verse producten zijn, en als zodanig niet in aanmerking komen voor retour. Vanwege de bederfelijke aard van deze producten kunnen we geen retourzendingen of omruilingen accepteren nadat de truffels zijn verzonden. Dank voor je begrip.

Anderen bekeken ook:

Magic truffels Atlantis | Magic truffels Mexicana

Good for beginners
rating 5
If you don't have experience with truffles and it's effects, this is the right choice to start with. Not too strong, bit euphoric and augmented sensations of sound and interaction with everything around you. Fast shipping and delivery. Great service and experience with NextLevelSmart! Highly recommended, prices and quality better then other vendors. Also, 5 stars for customer support!

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

  Budgetprijs voor premium Truffels
  Wekelijks verse voorraad
  Prachtige visuele ervaringen
  Met zorg en aandacht gekweekt door vakmensen
  100% natuurlijk & ongedroogd materiaal