Kratom kopen Nederland

bottom

In tegenstelling tot veel andere landen is kratom kopen in Nederland volledig legaal. Dit natuurproduct wordt namelijk niet specifiek in de Nederlandse opiumwet genoemd en mag daarom gewoon verkocht worden. Daarmee is trouwens niet gezegd dat je er onbeperkt gebruik van moet maken. Kratom is een natuurproduct dat veilig is voor incidenteel recreatief gebruik en bij Next Level bestel je eenvoudig online de beste kratom in Nederland.

Bij ons de beste kratom kopen in Nederland

Door via onze online smartshop kratom te kopen in Nederland kun je er absoluut zeker van zijn dat je een natuurproduct van topkwaliteit in huis haalt. Die garantie kunnen we je geven omdat we het productieproces van de verschillende soorten kratom helemaal in eigen hand hebben. We kopen zelf de bladeren bij de boeren in Indonesië in, drogen ze zelf en verwerken ze in onze eigen fabriek tot poeder of theebladeren. Pas als ons testlab een batch ook echt heeft goedgekeurd, wordt de kratom naar Nederland getransporteerd, zodat jij het veilig kunt kopen.

Bestel jouw favoriete kratom discreet en snel online

Next Level maakt kratom kopen in Nederland heel gemakkelijk. We versturen het gewoon in een discreet postpakket naar je huis. Bestel je voor een bedrag van € 25,- of meer? Dan komen de verzendkosten compleet te vervallen. Bel ons gerust via 038 20 01 004 als je eerst meer info over kratom wenst. Blijf ook zeker op de hoogte van onze aantrekkelijke acties en laatste ontwikkelingen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook:

Kratompoeder | Magic truffels Hollandia | Paddenstoelkweekset

bottom
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Kratom Maeng Da Yellow

Prijs  7,40

Maeng Da Yellow ontstaat dankzij de resultaten van een unieke droogmethode. Deze soort is onder andere goed voor het verminderen van stress.

Effect
Energizing
Herkomst
Indonesië
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Kratom Super Green Elephant

Prijs  7,40

Green Elephant heeft stimulerende en stemmingsverhogende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met de witte kratoms, zonder overstimulerend te zijn.

Ultra Enhanced Kratom - Energy Extract

Prijs  16,97

De Ultra Enhanced Kratom - Energy extract bevat een sterke witte Kratom en is een super energie booster! Geweldig voor sport, focus, werk en andere activiteiten. De Ultra Enhanced Kratom bestaat uit kratom poeder verrijkt met kratom extract. Hierdoor is de dosering veel lager dan van kratom poeder. De body-load is minder intens en je zult minder problemen hebben met de smaak.

Effect
Energizing
Herkomst
Indonesië
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ultra Enhanced Kratom - Focus Extract

Prijs  16,97

Ultra Enhanced Kratom Focus is gebaseerd op Groene Kratom. Deze speciale mix geeft je de best mogelijke focus. Ultra Enhanced Kratom is ideaal voor studeren, werk en opperste concentratie. Het is ook een prima koffievervanger. Ultra Enhanced Kratom Energy bestaat uit kratom poeder verrijkt met kratom extract. Hierdoor is de dosering veel lager dan wat je zou gebruiken met kratom poeder. De body-load is minder intens en je zult minder problemen hebben met de smaak. 

Effect
Focus
Herkomst
Indonesië
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ultra Enhanced Kratom - Relax

Prijs  16,97

Ultra Enhanced Kratom - Relax is een rode Kratom extract. Dit is de beste soort voor ontspanning. De effecten kunnen worden omschreven als rustgevend, ontspannend en stemmingsverhogend. Dit kan je ook helpen om gemakkelijker in slaap te vallen en je slaapkwaliteit verbeteren. Ultra Enhanced Kratom Relax bestaat uit kratom poeder verrijkt met kratom extract. Hierdoor is de dosering veel lager dan wat je zou gebruiken met kratom poeder. De body-load is minder intens en je zult minder problemen hebben met de smaak. 

Effect
Ontspannend
Herkomst
Indonesië
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maeng Da Kratom Kratom Maeng Da Yellow € 7,96 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Maeng Da Yellow

Effect: Energizing
Herkomst: Indonesië
Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️
Prijs  7,40
Ultra Enhanced Kratom - Relax| Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Ultra Enhanced Kratom - Relax

Effect: Ontspannend
Herkomst: Indonesië
Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prijs  16,97

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

 • How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process
  How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process

  Ever wondered what it actually takes to produce raw cacao? If chocolate’s your thing, you’ll want to read on. We share everything from the growth of the cacao bean to the finished product ready to be enjoyed and indulged in! There are many steps...

  Read more ...
 • The Mysterious Power of Blue Lotus Flower
  The Mysterious Power of Blue Lotus Flower

  As long as human history goes, our relationship with plant medicines has been closely tied together. In the vast and mysterious world of plants we have sought and found something deeper, a way of life, a pathway to expand our consciousness, as...

  Read more ...