Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Kratom + Kanna Single Shots 40mg + 5mg - Kratom Extract - Next Level
Kratom + Kanna Single Shots 40mg + 5mg

Kratom + Kanna Single Shots 40mg + 5mg

Kratom + Kanna Single Shots zijn een unieke combinatie van de kracht van Kratom en de bijzondere eigenschappen van Kanna, verpakt in een 15ml flesje. Deze geconcentreerde mix bevat 40mg Mitragynine en 5mg Kanna-alkaloïden, geproduceerd met hoogwaardige extractiemethoden voor optimale zuiverheid en potentie.

€ 9,92

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Ontdek onze unieke Kratom + Kanna Single Shots. Dit exclusieve product combineert de kracht van Kratom met de bijzondere eigenschappen van Kanna, verpakt in een handig 15ml flesje. Met een zorgvuldig afgemeten dosis van 40mg Mitragynine en 5mg Kanna-alkaloïden, ben je verzekerd van een geconcentreerd product.

Hoogtepunten van het product:

  • Potente Formule: Een krachtige mix van 40mg Mitragynine en 5mg Kanna-alkaloïden, zorgvuldig samengesteld voor een optimale balans.
  • Hoogwaardige Extractiemethoden: Onze geavanceerde extractieprocessen garanderen de hoogste zuiverheid en potentie, waarbij alleen de beste grondstoffen worden gebruikt.
  • Geconcentreerde Kracht: Deze single shots zijn ontworpen om de essentie van beide planten te leveren in een geconcentreerde vorm.
  • Bijzondere Combinatie: De unieke samenstelling van Kratom en Kanna biedt een combinatie die nergens anders te vinden is.

Bij Next Level Smart bieden we je 100% authentieke Kratomsoorten. Wildcrafted en vers geoogst voor topkwaliteit. Rechtstreeks vanuit onze fabrieken in Indonesië naar jou, zonder tussenpersonen of compromissen.

Kratom staat niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Daarom wordt het niet verkocht voor menselijke consumptie.