Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Set van 5 Smudge Sticks - Herbs and Sacred Woods - Smudging Sticks - Next Level
Set van 5 Smudge Sticks - Herbs and Sacred Woods

Set van 5 Smudge Sticks - Herbs and Sacred Woods

Deze diverse set biedt een scala aan kenmerken, van het tot stand brengen van verbinding en het bevorderen van creativiteit tot het aanmoedigen van spirituele groei. Of je nu nieuw bent met smudgen of een ervaren beoefenaar, deze veelzijdige set belooft een verrijkende toevoeging te zijn aan je holistische rituelen.

Wierook kwaliteiten: Bescherming, Verbinding, Zuivering, Gronding, Reiniging.

€ 18,80
SM Box - 5 Sticks

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

5 Smudge Sticks - Kruiden en Heilige Houtsoorten

Ervaar de harmonieuze werking van 5 verschillende Smudge Sticks, elk uniek en handgemaakt uit verschillende elementen, waaronder rozemarijn, een mix van 7 kruiden, palo santo, sandelhout en wijnruit. Deze smudge sticks geven een warme, kruidige en aromatische geur af, met een vleugje pikante hars die een sfeer van rust en kalmte creëert. Hun geur, een harmonieuze mix van kruidige en houtachtige noten, roept een gevoel van gronding en bescherming op.

Geurige Noten

  • Kruidig
  • Houtachtig
  • Vleugje Pikant
  • Licht Zoet
  • Aards

De Aromatische Kracht van Yagra

Ontdek de transformerende kracht van Yagra Wierook terwijl het zijn boeiende aroma vrijgeeft, waardoor een sfeer van ontspanning en welzijn ontstaat. De delicate noten van Yagra doordringen de lucht en bevorderen een harmonieuze omgeving die diepe introspectie en een verhoogd gevoel van mindfulness aanmoedigt. Laat de aromatische reis beginnen en ontgrendel een wereld van zintuiglijk genot.

Inhoud

In de mooie doos van Sagrada Madre vind je 5 verschillende smudge sticks. Elk van hen brandt ongeveer 2 uur en kan opnieuw worden aangestoken en gedoofd, waardoor hun gebruik wordt verlengd tot meerdere gelegenheden. Elke smudge stick is 100% veganistisch.

Hoe te gebruiken

Om onze smudge stick veilig te gebruiken, steek je deze aan in een goed geventileerde ruimte en plaats je hem in een vuurvaste container om eventuele as of smeulende deeltjes op te vangen. Gebruik de stick buiten het bereik van kinderen en dieren en bewaar hem uit de buurt van brandbare materialen. Dit product is niet geschikt voor consumptie. Zorg na gebruik dat de stick volledig is gedoofd en bewaar deze op een veilige plek. Waarschuwing: Dit product kan smeulende deeltjes afgeven die een brandgevaar kunnen vormen indien niet correct gebruikt.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika. Ontdek meer in de video:

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland