Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Palo Santo - Heilig Hout Wierook - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Palo Santo - Heilig Hout Wierook

Palo Santo - Heilig Hout Wierook

Ontdek de kracht van Palo Santo met de pure Palo Santo wierookstokjes van Sagrada Madre en vervul je omgeving met een serene en harmonieuze sfeer. Deze wierook bestaat uit niets anders dan Palo Santo en natuurlijke bindmiddelen, zodat je kunt genieten van de authentieke geur en helende eigenschappen van dit heilige "heilige hout".

Wierook eigenschappen: Verhelderend, Verjongend, Harmoniserend, Ondersteunend en Beschermend

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 4,09 Tot € 1,36
€ 4,55
SM - 8 stokjes
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
3+
- 10%
€ 4,09

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Palo Santo Wierookstokjes

De Palo Santo wierookstokjes van Sagrada Madre zijn handgemaakt in Argentinië volgens oude ambachtelijke tradities om een pure en natuurlijke manier te bieden om de reinigende en helende eigenschappen van Palo Santo te ervaren. Door een Palo Santo wierookstokje aan te steken, engageert men zich in een diepgaande en spirituele daad van zuivering. De aromatische rook die uit de Palo Santo komt, wordt verondersteld energieën te zuiveren, positieve vibraties aan te trekken en een gevoel van kalmte en spirituele sereniteit te bevorderen. De recepten zijn volledig veganistisch en bestaan uit natuurlijke, ethisch geoogste Palo Santo.

Geurtonen

  • Zacht
  • Subtiel
  • Verkwikkend
  • Aangenaam
  • Hout

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vindt u acht stevige wierookstokjes. Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, zodat u voldoende tijd heeft om te genieten van de pure geur en de rustgevende sfeer die Palo Santo met zich meebrengt.

Over Palo Santo

Het aansteken van een Palo Santo (heilig hout) wierookstokje is een heilig en zuiverend ritueel. Al eeuwenlang wordt Palo Santo door verschillende oude culturen gebruikt om een gevoel van vrede en welzijn te bevorderen, terwijl het positieve, helende en harmonieuze energieën aantrekt voor zowel ruimtes als individuen die de aroma ervaren.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk te zien aan het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar het is vooral de geur die opvalt: vol, authentiek en vergezeld van een prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

Geproduceerd in Argentinië
Handgerolde, hoogwaardige wierook
Brandt 50 minuten lang