Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

100% Raw Cacao Drops - Ecuador 300 gram - Raw Cacao - Next Level
100% Raw Cacao Drops - Ecuador 300 gram

100% Raw Cacao Drops - Ecuador 300 gram

Deze gecertificeerd biologische Raw Cacao drops maken het makkelijker dan ooit om heerlijke cacaodrankjes te maken en cacaoceremonies te houden. Door de kleine vorm van de drops lost deze rauwe cacao makkelijk op in water of melk - terwijl je toch alle goede eigenschappen behoudt van cacao, zoals de natuur het bedoeld heeft.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 13,03 Tot € 3,43
10 € 12,34 Tot € 13,72
€ 13,72
300 gram
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 13,03
10+
- 10%
€ 12,34

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

100% Raw Cacao Drops - Ecuador

Of je nu van echte chocolademelk houdt, weleens een cacaoceremonie organiseert of gewoon geïnteresseerd bent in de gezondheidsvoordelen van rauwe cacao - met deze drops wordt het bereiden van je cacaodrankjes of andere recepten een stuk eenvoudiger! Dankzij het kleine formaat van de druppels lost de rauwe cacao snel op en is het snijden of breken van grote blokken cacao niet meer nodig.

Rauwe cacaodrops

De Arriba Nacional-cacaoboon waarvan deze druppels worden gemaakt is een unieke variëteit, bekend en geliefd om zijn uitzonderlijk volle smaak, fruitige en bloemige aroma's en romige textuur. De kleine druppels zijn ideaal om te verwerken in cacaodranken, rauwe gerechten of recepten zoals pralines. Rauwe cacao geeft energie, verbetert je stemming en heeft vele gezondheidsvoordelen. Niet voor niets wordt het veel gebruikt door stammen in het Amazonegebied en liefhebbers die weten hoe heilzaam rauwe cacao kan zijn.

De voor dit mengsel gebruikte rauwe cacaopasta is de onbewerkte vorm van cacao en wordt verkregen door ongebrande cacaobonen tussen stenen fijn te malen. Het bevat daardoor het hele spectrum van heilzame cacao-antioxidanten, 'love chemicals' en heerlijke aroma's en is populair bij liefhebbers van pure smaak en echte chocoladeliefhebbers die de voorkeur geven aan onbewerkte kwaliteit om van hun cacaobeleving te genieten.

Liefde uit Ecuador

De gecertificeerd biologische cacao die wij gebruiken wordt rechtstreeks ingekocht bij kleine boerencoöperaties in Ecuador en ethisch verantwoord verbouwd en geoogst. Het unieke fruitige smaakprofiel van de Arriba Nacional-boon wekt je smaakpapillen tot leven. Ontdek zelf de intense aroma's en superfood-kwaliteiten van onze biologische rauwe cacaoproducten - en daarmee steun je de boeren uit de regio!

 

Product
100% gecertificeerd biologische rauwe cacaopasta.

Aanbevolen opslag
Na opening bewaren op kamertemperatuur op een droge plaats.