Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cordyceps Extract 120 caps - Paddenstoel extracten - Next Level
Cordyceps Extract 120 caps

Cordyceps Extract 120 caps

Cordyceps is een paddenstoel die al meer dan 2000 jaar in China gebruikt wordt. De Traditionele Chinese Geneeskunst kent een imposante verzameling aan eigenschappen toe aan deze bijzondere paddenstoel. Elke capsule bevat 400 mg organische cordyceps militaris extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol, waardoor alle goede eigenschappen worden geëxtraheerd.

€ 32,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cordyceps Extract 120 caps

Cordyceps (Militaris), ook wel "rupsenzwam" genoemd, groeit op een bijzondere manier en is traditioneel erkend en gebruikt voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig wordt Cordyceps meer en meer gebruikt door mensen die geïnteresseerd zijn in levensstijl en gezondheid.

Boeiend is dat deze paddenstoel in de Chinese traditie bekend staat als 'Dong Chong Xia Cao', wat in het Nederlands vertaalt naar 'winterworm zomergras'. Deze naam verwijst naar de levenscyclus van de paddenstoel, waarbij wordt opgemerkt dat deze in het wild op motrupsen groeit.

De "rupsenzwam" is traditioneel gebruikt in verschillende culturen. Er werd opgemerkt dat dieren die Cordyceps aten robuuster leken, wat interesse wekte en leidde tot brede erkenning.

Ingrediënten per vegetarische capsule: 400 mg organische cordyceps militaris extract van 100% vruchtlichaam (paddenstoel). Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol. Dit om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Het bevat 30% polysachariden, betaglucanen en cordycipine.

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.
Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.