Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Turkey Tail Extract (120 capsules) - Paddenstoel extracten - Next Level
Turkey Tail Extract (120 capsules)

Turkey Tail Extract (120 capsules)

Turkey Tail Paddenstoelenextract is een zeer interessant voedingssupplement, met een full-spectrum Turkey Tail paddenstoelenextract in een vegetarische capsule. Turkey Tail (Trametes Versicolor) groeit op vele plekken ter wereld op omgevallen boomstammen, stronken en bomen. Dit hoogwaardige extract bevat vele voedingsstoffen, antioxidanten en prebiotica is gemakkelijk in gebruik.

€ 32,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Turkey Tail Extract

De Turkey Tail-paddenstoel (Trametes Versicolor) is een goed onderzochte paddenstoel en zeer interessant als supplement vanwege zijn unieke eigenschappen. Dit voedingssupplement kan een aanvulling zijn op verschillende levensstijlen en komt in een vegetarische capsule.

Het is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol om het maximale potentieel van de vruchtlichamen te benutten. Het bevat 30% polysachariden waarvan ongeveer 90% bèta-glucanen.

Ingrediënten per vegetarische capsule: 400 mg Turkey Tail-extract (Trametes Versicolor) uit 100% vruchtlichaam (paddenstoel).

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen heeft. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig te worden gebruikt.