Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Reishi Mushroom Extract 120 capsules - Paddenstoel extracten - Next Level
Reishi Mushroom Extract 120 capsules

Reishi Mushroom Extract 120 capsules

Onze Reishi-capsules bevatten een full-spectrum extract verkregen met behulp van H2O en ethanol om het maximale uit de vruchtlichamen te halen. Deze veelzijdige paddenstoel wordt al minstens 2000 jaar traditioneel gebruikt en wint aan populariteit bij liefhebbers van lifestyle en gezondheid. De voor deze capsules gebruikte Reishi-paddenstoelen worden in een gecontroleerde omgeving onder ideale omstandigheden gekweekt, om maximale zuiverheid en werkzame stoffen te garanderen.

€ 32,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Reishi Mushroom Extract 

Reishi Paddenstoel (Ganoderma Lucidum), ook bekend als de Japanse Lakpaddenstoel, is een uniek product in de wereld van paddenstoelen. Het staat bekend om zijn indrukwekkende eigenschappen, die interesse hebben gewekt in verschillende culturen en wetenschappelijke velden. Opvallend is dat het polysachariden en triterpenen bevat, biologisch actieve componenten die deel uitmaken van zijn natuurlijke samenstelling.

Ons Extractieproces
De reishi-paddenstoelen voor onze capsules worden met grote zorg geteeld in een kwekerij in de provincie Qingyuan, die bekend staat als de "paddenstoelenstad" van China. Het heeft ook de reputatie een van de beste ecologische omgevingen in het land te zijn. Onze leverancier, een marktleider in de technologie van paddenstoelenteelt, exporteert al meer dan 15 jaar naar Europa en de VS. Elk aspect van de groeiomstandigheden, inclusief temperatuur, vochtigheid, kooldioxideniveaus, lichtintensiteit en beschikbaarheid van voedingsstoffen, wordt nauwlettend in de gaten gehouden om optimale groei te garanderen.

De Reishi-paddenstoelen worden geteeld op de bast van de lindeboom. Het hout wordt in stukken van 30cm gesneden en gesteriliseerd met hete stoom. Deze stukken worden in plastic zakken geplaatst en onder steriele omstandigheden worden reishi-paddenstoelensporen geïntroduceerd op dit houten substraat. Bij de juiste warmte- en vochtomstandigheden groeien en verspreiden de sporen zich op het voedzame lindehout. Na vier maanden zorgvuldige teelt worden de reishi-sporen verplaatst naar een teeltbasis waar de temperatuur rond de 25°C wordt gehouden. De reishi wordt net onder het bodemoppervlak geplant en groeit uit tot volwassen paddenstoelen in de volgende drie maanden. Deze volwassen paddenstoelen worden vervolgens jaarlijks tussen augustus en oktober geoogst.

Ingrediënten per capsule: vegetarische capsule, 400 mg Reishi (Ganoderma Lucidum) full-spectrum extract van 100% vruchtlichaam (reishi paddenstoel).

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.
Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.