Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Chaga Extract (120 capsules) - Paddenstoel extracten - Next Level
Chaga Extract (120 capsules)

Chaga Extract (120 capsules)

Chaga Paddenstoelenextract is een uniek voedingssupplement met een full-spectrum Chaga-extract in een vegetarische capsule. Ons Chaga-extract wordt verkregen door H2O en ethanol om zo het meeste uit de vruchtlichamen te halen en alle voedingsstoffen en antioxidanten te behouden.

€ 32,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Chaga Mushroom Extract

Chaga (Inonotus obliquus) is een unieke schimmel of paddenstoel uit de Hymenochaetaceae-familie. In Nederland is deze schimmel zeldzaam en wordt hij Berkenweerschijnzwam genoemd. Chaga is al vele decennia onderwerp van onderzoek en heeft een goede reputatie opgebouwd bij het grote publiek.

Ons Chaga-extract is een full-spectrum extract verkregen door middel van H2O en ethanol om het maximale potentieel uit de vruchtlichamen te halen. De vegetarische capsule bevat 400 mg Chaga extract uit 100% vruchtlichaam (sclerotia), 35% polysachariden, betuline, betulinezuur en sterolen.

Hulpstoffen: Magnesiumcitraat en siliciumdioxide

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen heeft. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig te worden gebruikt.