Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blauwe Lotus - Tinctuur - Tincuren & Extracten - Next Level
Extracten & Tincturen Blauwe Lotus - Tinctuur 15ml  € 18,95 | Next Level Smartshop Webshop

Blauwe Lotus - Tinctuur

Onze Blauwe Lotus Tinctuur brengt je dichter bij de mystieke charme van een plant die sinds het Oude Egypte wordt vereerd. Met onze hoogwaardige extractiemethoden concentreert deze tinctuur de inherente kenmerken en essentie van de illustere Blauwe Lotus.

€ 17,39

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Blauwe Lotus - Tinctuur 15ml

Verken de intrigerende wereld van de Blauwe Lotus met onze zorgvuldig samengestelde tinctuur. Deze tinctuur concentreert de essentie van de Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea), bekend als een symbool van puurheid en goddelijke schoonheid in het oude Egypte.

De Blauwe Lotus, ook wel de Blauwe Egyptische waterlelie genoemd, heeft een bijzondere plek in diverse historische verhalen. Bewonderd om zijn betoverende schoonheid, sierde het vaak belangrijke ceremonies en vieringen in oude tijden. Vandaag de dag bloeit Blauwe Lotus nog steeds aan de oevers van rivieren en meren in Egypte, Oost-Afrika en Azië, ons herinnerend aan zijn rijke historische afstamming.

We zijn er bijzonder trots op de spirit en de kwaliteiten van de Blauwe Lotus in onze tinctuur te behouden. Door gebruik te maken van hoogwaardige extractiemethoden en basismaterialen, zorgen we voor een hoge concentratie van de inherente kenmerken van de plant, waardoor deze tinctuur de werkelijke essentie van de Blauwe Lotus vangt.

Gebruik
2 x daags 1 - 6 druppels

Inhoud
Nymphaea caerulea, 32% Alcohol