Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

60 Rapé Sananga - Exclusive - Rapé - Next Level
60 Rapé Sananga - Exclusive

60 Rapé Sananga - Exclusive

Deze Next Level Exclusive Sananga Rapé is een mengsel dat lichaam en geest opent voor ontspanning en reflectie en je verbindt met het Grote Mysterie en de kracht van de Koningin der Wateren.  De energie van dit mengsel harmoniseert door zijn intensiteit alle aspecten van lichaam en geest.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Sananga - Exclusive Rapé

Deze Next Level Exclusive Sananga Rapé is een mengsel dat lichaam en geest opent voor ontspanning en reflectie en je verbindt met het Grote Mysterie en de kracht van de Koningin der Wateren.  De energie van dit mengsel harmoniseert door zijn intensiteit alle aspecten van lichaam en geest.

Onze Sananga-rapé is uniek en exclusief en haar kwaliteiten zijn voelbaar aanwezig: energiek, licht, opbeurend, warm en kristalhelder. De energie van deze rapé is uniek en komt van de Gouden Slang Kundalini. Deze blend werkt onmiddellijk op het derde oog en de kruinchakra's met een uitbarsting van warmte en licht, waarbij de energiecentra in het sinus-, derde oog- en kruingebied worden gestimuleerd. Kristalheldere, kristallijne energie dringt door terwijl ze spiraalsgewijs naar het hart, de zonnevlecht en de wortel van de ruggengraat gaat, en het basischakra in volledige harmonie brengt. De energie van deze krachtige Sananga Rapé verwijdert blokkades, waardoor je heldere energie van kruin tot basis overhoudt.

Deze rapé is geweldig om jezelf en anderen te helen, want hij activeert de helende warmte-energie van de chakra's in de handen. Naast de effecten van de traditionele aci huni kuin-kruiden die in dit mengsel worden gebruikt, bevrijdt het de geest van slechte gedachten, leidt het tot een staat van meditatie, maakt het onze geest helder en versterkt het de zintuigen en intuïtie, activeert het de bovenste chakra's en zorgt het voor kracht, ontspanning en spiritueel welzijn. De gebruikte kruiden worden geoogst zonder industriële of chemische interventie. De meeste ingrediënten worden gebruikt in hun gedehydrateerde vorm en worden verwerkt tot poeder, zodat ze kunnen worden toegevoegd aan de samenstelling van tabak en tsunu-of samauma-as.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht.

We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!