Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

50 Rapé Samauma - Exclusive - Rapé - Next Level
50 Rapé Samauma - Exclusive

50 Rapé Samauma - Exclusive

Hoge vibratie en immense upliftment. Samauma rapé komt van de grootste boom in het Amazonegebied. De moeder van alle bomen leent haar geneeskrachtige eigenschappen aan deze rapé. Hierdoor is het een mix die het beste van twee werelden biedt. Het is de ultieme rapé voor meditaties, goddelijke verbinding en crown chakra-activering.

€ 18,18
10 g [Jar]

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Exclusive Samauma Rapé

Er wordt gezegd dat het heilige alles beïnvloedt wat het aanraakt. Het gaat voorbij het fysieke om het spirituele te bereiken. Voor de oude inheemse Brazilianen is dit waar.

Daarom voegt de Samauma-blend een geheel nieuwe dimensie toe aan onze rapé-collectie. Het bevat sporen van de oudste en grootste Amazoneboom. Naast de diepe verwarmende sensatie en verkwikkende effecten, heeft Samauma zowel medicinale als spirituele kwaliteiten die het tot een bijzonder waardevolle ervaring maken. Gebruik het voor meditatie, ontspanning en om verbinding te maken met je innerlijke zelf.

Over Next Level Exclusive Rapé

Na verre reizen naar inheemse stammen vonden we wat we zochten – oeroude kennis, plekken waar magie nog bestaat, en speciale soorten Rapé waar slechts weinigen toegang toe hebben. Na uitwisseling en verbinding met elkaar kregen we toestemming om dit spirituele medicijn te delen met de wereld.

Wat onze Exclusive Rapé-mengsels echt onderscheidt, is de bijzondere en vernieuwende manier waarop ze worden bereid, die voortbouwt op de traditionele manieren om rapé te bereiden. Door verschillende combinaties van plantenas en heilige tabak te gebruiken, geven de stammen hun blends unieke en exclusieve energie en spirituele kracht. We zijn dankbaar dat we dit spirituele medicijn met de wereld kunnen delen en dat we daarmee de stammen steunen. Ontdek zelf de krachtige effecten van onze vele exclusieve rapé-mengsels!

Bij dit product raden wij aan