Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

44 Rapé Yawanawa Kanaro - Rapé - Next Level
44 Rapé Yawanawa Kanaro

44 Rapé Yawanawa Kanaro

Yawanawa Kanaro volgt het basis Yawanawa recept van Tsunu as en natuurlijk tabak. Eén prachtig medicijn welke al duizenden jaren gebruikt wordt door healers van inheemse stammen. Deze bijzondere rapé blend: Yawanawa Kanaro is geschikt voor alle gelegenheden. Niet alleen is deze rapé goed gemengd, eenvoudig en sterk, maar ook to the point!

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Yawanawa Kanaro

Deze Rapé maakt de geest helder, geeft helderheid en helpt je om dingen in perspectief te zien.

Kanaro is de Blauwe Ara, de boodschapper van het astrale vlak van de Yawanawa. Zij hebben hun prachtige ‘saité’ waarvan de letterlijke vertaling is: verhalen vertellen liedjes. De maker van deze rapé is Shaneihu, kleinzoon van de beroemde Pajé Yawa en zoon van chief Biraci. Hij was destijds de laatste, die het bekende éénjarige Muka-inwijdingsdieet heeft voltooid. Dit dieet heeft Shaneihu gevolgd, vergezeld door zijn grootvader voordat hij overleed. Dit zeer serieuze dieet geeft spirituele geloofwaardigheid aan één ieder die het vervult.

Shaneihu is tevens een ervaren muzikant, die de geweldige cd ‘Kanaro’ heeft opgenomen en geproduceerd. Voor de liefhebbers is deze cd te vinden op Spotify.

Rapé (spreek uit als Ha-Pee), een heilige sjamanistische 'medicijn' is essentieel onderdeel van de tribal cultuur en geschiedenis. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Rapé betekend ook wel “stof van de Ouden”. Het wordt bij diverse inheemse stammen, waaronder de Matses en de Huni Kuin Indianen (kaxinawás) al duizenden jaren gebruikt. Rapé  is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere medicijnen uit de jungle. Tevens kan het in het dagelijks leven worden gebruikt als wierook.

Verpakkingsmateriaal

In onze journey naar het creëren van een zo duurzaam mogelijk product, zijn wij uitgekomen op glazen flesjes in plaats van de plastic variant. Wij streven ernaar om zo min mogelijk bij te dragen aan de productie van plastic (afval). Wij willen iedereen vragen om de geleverde Rapé potjes dan ook te bewaren. De potjes zijn goed te gebruiken voor andere doeleinden. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een recycle programma voor de glazen flesjes. Het kan voorkomen dat je je Rapé nog ontvangt in een plastic flesje. Wij zitten midden in de transitie van plastic naar glas. Dit zijn de laatste plastic flesjes.

Bij dit product raden wij aan