Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

44 Rapé Yawanawa Kanaro - Rapé - Next Level
44 Rapé Yawanawa Kanaro

44 Rapé Yawanawa Kanaro

Deze rapé zal je geest focussen en verscherpen, je lichaam zuiveren en ontgiften, terwijl het ook een kalmerend effect heeft tijdens dit proces dankzij de aardende Tsunu-as. Een zeer heldere rapé die helpt om dingen in perspectief te zien! Yawanawa Kanaro is geïnspireerd op de prachtige vogel Blue Macaw, een boodschapper van de sacrale hoogten van Yawanawa.

€ 18,18
10 g [Jar]
€ 18,18
50 grams [bulk]
€ 77,27
100 grams [bulk]
€ 150,00
500 gram (bulk)
€ 731,40

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Rapé Yawanawa Kanaro

Deze rapé biedt focus en helderheid en helpt om dingen in perspectief te plaatsen. Het kan blokkades verwijderen en ontgiften en heeft uitgesproken aardende eigenschappen. Het kan bij elke gelegenheid worden gebruikt volgens degenen die deze speciale blend hebben geprobeerd.

De maker van deze rapé is Shaneihu, kleinzoon van de beroemde Pajé Yawa. Hij was de laatste persoon die een eenjarig Muka-inwijdingsdieet volgde, begeleid door zijn grootvader voordat hij overleed. Dit is een zeer serieus en intens dieet dat spirituele geloofwaardigheid geeft aan iedereen die het volbrengt, en deze rapé bewijst dat zeker door een geweldig gevoel van helderheid en focus te bieden.

Shaneihu is ook een ervaren muzikant die het geweldige album 'Kanaro' heeft opgenomen en geproduceerd, beschikbaar op Spotify. Kanaro is de Blauwe Ara, de boodschapper van het astrale vlak van de Yawanawa. De Yawanawa hebben hun prachtige ‘saité’, wat letterlijk vertaald 'verhalen vertel liedjes' betekent.

Rapé is een heilig sjamanistisch ‘medicijn’ dat al duizenden jaren door inheemse genezers wordt gebruikt en een essentieel onderdeel is van hun cultuur en geschiedenis. Rapé (uitgesproken als Ha-pee) is ideaal voor ceremonies zoals Ayahuasca of andere Bosmedicijnen. Het staat ook bekend als ‘Stof van de Ouden’. Rapé-mengsels worden gemaakt volgens traditionele recepten die worden beschermd door gerespecteerde medicijnmannen en -vrouwen. De lokale bevolking gebruikt rapé voor helderheid, focus, spirituele reiniging, inzicht, het verdrijven van negatieve gedachten en ondersteuning bij dagelijkse taken.

Yawanawa Tribe

De Yawanawá wonen in het zuidelijke deel van het inheemse land van de Gregório-rivier en worden momenteel geleid door Tashka en Laura Yawanawa, een paar dat hard heeft gewerkt om het Yawanawa-gebied uit te breiden, de Yawanawa-cultuur te herleven en economisch en sociaal versterkende relaties met de buitenwereld op te bouwen. De hele gemeenschap en hun bondgenoten vechten voor hun recht op hun land en proberen hun huis, natuur en het bos te behouden. De Yawanawa-stammen leven in harmonie met de natuurlijke wereld en sturen een sterk bericht naar de buitenwereld over het belang van het behoud van de bossen en het leven in harmonie met de natuur. De Yawanawa hebben een diepgaande kennis van hun sjamanistische systeem, bewaard door hun ingewijden en sjamanen. De studie van de Yawanawa-spiritualiteit begint met gebeden, diëten en intense inwijding. Rapé heeft een centrale rol in hun cultuur, omdat het een van hun belangrijkste voorbereidingen is voor kracht en macht. Door deze rapé te kopen, kunt u de stammen van de Yawanawa steunen.

Verpakkingsmateriaal

In onze zoektocht naar het creëren van een duurzaam product, hebben we gekozen voor glazen flesjes in plaats van plastic varianten. We streven ernaar om plastic afval te minimaliseren, daarom vragen we iedereen om de geleverde Rapé-potjes te bewaren en voor andere doeleinden te hergebruiken.

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je geweldig gaat vinden aan deze Rapé:

  Sterkte: 4/5
  Goed voor de focus 
  Ontgiftend 
  Kalmerend, aardend, en reinigend effect 

Waarom bij ons kopen:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg