Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract - Paddenstoel extracten - Next Level
Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract

Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract

Cordyceps paddenstoelenextract is een populair natuurlijk supplement dat vaak deel uitmaakt van de dagelijkse routine van atleten en mensen die willen zorgen voor hun gezondheid, met een rijke geschiedenis in Chinese en Tibetaanse tradities. Dit geconcentreerde extract van hoge kwaliteit is effectief en gemakkelijk in gebruik.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 26,10 Tot € 6,87
10 € 24,73 Tot € 27,48
Aantal ml Prijs Bestellen
30 ml
€ 27,48
Staffelkorting
5+
€ 26,10
–5%
10+
€ 24,73
–10%

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cordyceps - Paddenstoelenextract 30 ml

Paddenstoelen worden al eeuwenlang door verschillende culturen gebruikt. Een van deze paddenstoelen, Cordyceps (Cordyceps militaris), heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen als supplement. Dit vloeibare extract is geschikt voor iedereen die de kracht van de natuur in hun dagelijkse routine willen opnemen.

De Cordyceps-paddenstoel heeft een lange geschiedenis in traditionele Chinese en Tibetaanse praktijken. Het is een populaire keuze onder atleten en actieve mensen vanwege de verschillende eigenschappen. Dit product kan 's ochtends of 's middags worden geconsumeerd als onderdeel van uw dagelijkse routine of trainingsregime.

Cordyceps voor atleten

Cordyceps heeft zijn status als keuze voor atleten door de geschiedenis heen behouden. Een voorbeeld hiervan is het verhaal over het Chinese Olympische vrouwenteam in de vroege jaren '90. Dit team behaalde meerdere overwinningen en verbrak drie wereldrecords, waarbij Cordyceps deel uitmaakte van hun regime.

Ingrediënten:
Cordyceps militaris, 28% Alcohol

Inhoud:
30ml.

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts voordat u dit product gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen heeft. Dit is een voedingssupplement en moet als zodanig worden gebruikt.

Aantal ml Prijs Bestellen
30 ml
€ 27,48
Staffelkorting
5+
€ 26,10
–5%
10+
€ 24,73
–10%