Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract - Paddenstoel extracten - Next Level
Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract

Cordyceps - Geconcentreerd Vloeibaar Extract

Cordyceps paddenstoelenextract is een populair natuurlijk supplement dat vaak deel uitmaakt van de dagelijkse routine van atleten en mensen die geïnteresseerd zijn in een gezonde levensstijl, met een rijke geschiedenis in Chinese en Tibetaanse tradities. Dit geconcentreerde extract van hoge kwaliteit is effectief en gemakkelijk in gebruik.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 26,10 Tot € 6,87
10 € 24,73 Tot € 27,48
€ 27,48
30 ml
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 26,10
10+
- 10%
€ 24,73

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Cordyceps - Paddestoel extract 30 ml

Paddestoelen zijn al eeuwenlang een onderdeel van diverse culturen. De Cordyceps (Cordyceps militaris) is één van deze paddestoelen die de aandacht heeft getrokken als een geliefd supplement. Dit vloeibare extract is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk product om toe te voegen aan hun dagelijkse routine.

De Cordyceps paddenstoel kent een rijke geschiedenis binnen traditionele Chinese en Tibetaanse gebruiken. Het is een populaire keuze geworden onder atleten en actieve individuen vanwege zijn diverse eigenschappen. Dit hoogwaardige, sterk geconcentreerde en gebruiksvriendelijke extract kan 's ochtends of 's middags worden ingenomen, passend binnen uw dagelijkse routine of sportregime.

Cordyceps en Atleten

Cordyceps heeft door de geschiedenis heen zijn populariteit onder atleten behouden. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van het Chinese Olympische dames-hardloopteam in de jaren '90. Dit team behaalde vele overwinningen en vestigde drie wereldrecords, waarbij cordyceps deel uitmaakte van hun voedingsregime. Het is wel belangrijk op te merken dat dit anekdotisch bewijs is en we volgens EU-regelgeving geen uitspraken kunnen doen over de relatie tussen Cordyceps en bijvoorbeeld het immuunsysteem, uithoudingsvermogen, hartgezondheid, veroudering en ontstekingen.

Ingrediënten:
Cordyceps militaris vermengd met 28% Alcohol

Inhoud:
30ml

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg uw arts voordat u het gebruikt als u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen heeft. Het is bedoeld als een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.