Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

71 Shanenawa Katsarau Rapé LIMITED EDITION - Limited Edition - Next Level
71 Shanenawa Katsarau Rapé LIMITED EDITION

71 Shanenawa Katsarau Rapé LIMITED EDITION

De Shanenawa Katsarau Rapé Limited Edition is een speciale blend van de Shanenawa-stam, ook bekend als de Katukina do Juruá. Deze rapé, gemaakt met Moi-tabak en Katsarau-as, wordt vereerd om zijn krachtige medicinale eigenschappen en aardende effecten. De Shanenawa uit Acre, Brazilië, staan bekend om hun rijke culturele erfgoed en diepgaande kennis van medicinale planten, gebruikt in traditionele genezing en ceremonies.

*Limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 21,20 Tot € 5,58
10 € 20,08 Tot € 22,31
€ 22,31
10 g [Jar]
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 21,20
10+
- 10%
€ 20,08

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Shanenawa Katsarau Rapé - Limited Edition

Maak kennis met de Shanenawa Katsarau Rapé Limited Edition, een unieke en krachtige blend van de Shanenawa-stam, ook bekend als de Katukina do Juruá. Deze stam, afkomstig uit het Amazoneregenwoud in Brazilië, nabij de rivier de Juruá, maakt deel uit van de Pano-taalfamilie en heeft een rijke geschiedenis en diepgaande kennis van medicinale planten.

Deze rapé is speciaal vervaardigd met Moi-tabak, geoogst in het dorp, en Katsarau-as, beide erkend om hun krachtige eigenschappen. Katsarau heeft sterk aardende kwaliteiten en deze rapé wordt dan ook bijzonder gewaardeerd om zijn meditatieve, aardende en helende eigenschappen. De Shanenawa, met een bevolking van ongeveer 700 mensen, worden al lang gerespecteerd om hun expertise in traditionele genezingspraktijken, inclusief het gebruik van medicinale planten en hun rituelen met ayahuasca.

In de afgelopen jaren is de Shanenawa-stam actief geweest in het verdedigen van hun rechten en het behouden van hun cultureel erfgoed tegen uitdagingen zoals landinvasie, ontbossing en culturele assimilatie. Ze hebben partnerschappen gevormd met NGO's en overheidsinstanties, wat hun belangrijke rol benadrukt bij het behoud van het Amazoneregenwoud en inheemse kennis.

De Shanenawa Katsarau Rapé Limited Edition verbindt niet alleen met de oude wijsheid en praktijken van de Shanenawa-stam, maar ondersteunt ook hun voortdurende inspanningen om hun voorouderlijke leefgebieden en cultuur te beschermen. Door deze rapé te kiezen, maakt u deel uit van een beweging die het belang van leven in harmonie met de natuur en duurzaam beheer van hulpbronnen waardeert.

Over onze Shanenawa Katsarau Rapé

Onze Shanenawa Katsarau Rapé-collectie is een eerbetoon aan de blijvende geest en veerkracht van de Shanenawa-mensen. Het vertegenwoordigt hun strijd voor rechten en bescherming van hun voorouderlijke landen, en hun toewijding aan het behouden van hun culturele tradities. Deze rapé is niet zomaar een product; het is een symbool van de kracht van de stam en het behoud van unieke inheemse kennis.

Handgemaakt met Traditionele Expertise Gemaakt van Inheemse Medicinale Planten Ondersteunt het Culturele Behoud van de Shanenawa-stam Gegarandeerde Authenticiteit en Potentie

Inhoud

Glazen flesje met 10 gram Rapé

Bij dit product raden wij aan