Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

72 Shanenawe Tsunu Rapé LIMITED EDITION - Limited Edition - Next Level
72 Shanenawe Tsunu Rapé LIMITED EDITION

72 Shanenawe Tsunu Rapé LIMITED EDITION

De Shanenawe Tsunu Rapé Limited Edition, vervaardigd door de Shanenawa-stam, ook bekend als de Katukina do Juruá, is een unieke mix van Moi-rope en Tsunu-as. Deze rapé wordt gemaakt met gebeden en liefde en bijzonder gewaardeerd om zijn opbeurende effecten. *Deze limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 21,20 Tot € 5,58
10 € 20,08 Tot € 22,31
€ 22,31
10 g [Jar]
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 21,20
10+
- 10%
€ 20,08

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Afkomstig uit het Hart van de Amazone Gegarandeerde Authenticiteit Niet te gebruiken voor de Rapé-combipack

Shanenawe Tsunu Rapé - Limited Edition

Maak kennis met de Shanenawe Tsunu Rapé (Limited Edition) van de Shanenawa-stam, bekend om hun diepe verbinding met het Amazoneregenwoud en helende tradities. Deze rapé, gemaakt met Moi-rope en Tsunu-as, is doordrenkt met gebeden en liefde, heeft sterk opbeurende effecten en wordt ook gebruikt ter ondersteuning van het algemeen welzijn.

De Shanenawa, woonachtig nabij de Juruá-rivier in het Braziliaanse Amazoneregenwoud, hebben een rijk cultureel erfgoed, inclusief een diep begrip van traditionele medicinale planten. Deze rapé weerspiegelt hun inzet voor het behoud van hun cultuur en kennis, ondanks uitdagingen zoals landinvasie en ontbossing.

De Shanenawa, onderdeel van de Pano-taalfamilie in Acre, Brazilië, staan bekend om hun expertise in het gebruik van medicinale planten, weerspiegeld in traditionele genezingspraktijken en ceremonies, inclusief het gebruik van ayahuasca. Deze rapé is een weerspiegeling van hun diepgaande kennis van de gaven van de natuur.

Ondanks uitdagingen zoals landinvasie en ontbossing, blijft de Shanenawa-stam standvastig in het behouden van hun voorouderlijke leefgebieden en cultureel erfgoed. Ze gaan partnerschappen aan met NGO's en overheidsinstanties om duurzame ontwikkeling en behoud van het Amazoneregenwoud te bevorderen.

Door te kiezen voor de Shanenawe Tsunu Rapé heeft u niet alleen een potent product met krachtige kwaliteiten in handen, maar draagt u ook bij aan de inspanningen van de Shanenawa voor het beschermen van hun tradities en kennis. Deze rapé is een symbool van de veerkracht van de stam en hun harmonieuze relatie met de natuur.

Over onze Shanenawe Tsunu Rapé

Onze Shanenawe Tsunu Rapé-collectie is een eerbetoon aan de blijvende spirit en de toewijding van de Shanenawa-stam aan hun tradities en de natuur, als een getuigenis van hun veerkracht en hun inspanningen om hun onschatbare kennis te behouden en te delen met de wereld.

Inhoud

Glazen flesje met 10 gram Rapé

Bij dit product raden wij aan

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

  Rechtstreeks van de bron 
  Ondersteunt de plaatselijke bevolking
  Handgemaakt met precisie en zorg