Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

G-spot opium gel - Libido - Next Level
Libido G-spot opium gel € 14,50

G-spot opium gel

G-Spot Opium Gel is een stimulerende gel voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke genitaliën. Ben je opzoek naar een middel wat snel werkt? Dan zit je hier goed: smeren en genieten! Niet alleen voor jou, maar voor beiden een heerlijk tintelend gevoel!

€ 11,98

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

G-Spot Opium Gel

Dit middel is ideaal wanneer je onverwachts in een vrijpartij bent beland en je toch net even dat extraatje wil. Dit kun je altijd bij de hand hebben en je hoeft het alleen maar even 'daar' te smeren waar jij dat extra genot wil. Dit middel is op de markt gebracht om de G-spot op AAN en EXTREEM te zetten, maar kan ook op hele andere lichaamsdelen gebruikt worden. Wil jij net even die blowjob aan jouw lover geven waar hij simpelweg niet meer omheen kan? Smeer dit op de eikel en je hebt gegarandeerd succes. Andersom natuurlijk ook: wil jij jouw vriendin extra laten genieten wanneer jij down under gaat? Smeren dan!

Werking
Bij vrouwen geeft de G-Spot Opium Gel een heerlijke tinteling, waardoor de G-Spot extra gestimuleerd kan worden. Wanneer de gel wordt aangebracht op de eikel geeft dit tevens een heerlijke tinteling! Het voordeel van de gel is dat mannen langer kunnen doorgaan, zonder vroegtijdige klaar te komen. Hierdoor kan de vrouw langer bevredigd worden, waardoor de kans groter is dat zij een G-Spot orgasme krijgt!

Gebruiksaanwijzing Gel
Breng tijdens of vlak voor de seksuele activiteit de gel aan op de genitaliën en in de vagina. De gel kan zoveel als wenselijk worden aangebracht op de genitaliën en in de vagina. Test eerst een klein beetje gel op de binnenkant van de pols, alvorens het regelmatig te gebruiken!