Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Psilocybin Test Kit - Paddo Accessoires - Next Level
Psilocybin Test Kit

Psilocybin Test Kit

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

€ 14,83

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Psilocybin Test Kit

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels, paddo’s of psilocybine-extracten gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt. De PSILO-QTest is de eerste en enige test die je vertelt hoeveel psilocybine er in je product zit en is supersimpel in gebruik. Volg de 4 simpele stappen en de test laat je binnen 30 minuten weten hoe sterk je magic truffles, extracten of magic mushrooms zijn.

Deze draagbare sneltest kan gewoon thuis gebruikt worden en is bijna net zo betrouwbaar als een laboratoriumtest. Aan de hand van een kleurenschaal bepaal je met 90% nauwkeurigheid het psilocybinegehalte van je bronmateriaal (waar je slechts 150 milligram van hoeft te gebruiken om resultaten te krijgen). Dr. Felix Bei van de Duitse Friedrich Schiller-universiteit ontwikkelde de test en geeft hiermee kwekers, therapeuten en liefhebbers van psychedelische paddenstoelen of truffels de mogelijkheid om de potentie van hun psychedelica nauwkeurig te bepalen.

De voordelen van de PSILO-QTest

- Snelle resultaten (na 30 minuten)
- Slechts 0,1 – 2% aan werkzame stof nodig voor detectie
- Slechts 150 mg bronmateriaal nodig
- Minder dan 10% afwijking van professionele HPLC-laboratoriumtest
- Evaluatie van de sample gebeurt door deze eenvoudig te vergelijken met een kleurenschaal
- De PSILO-QTest is wegwerpbaar

Aanvullende informatie

- Koel bewaren van de reagentia (tussen 2 °C tot 8 °C) en bescherming tegen direct zonlicht garanderen dat de geleverde stoffen 12 maanden houdbaar zijn (mits juist bewaard – bij voorkeur in de koelkast)
- De extractievloeistof kan na een tijdje enigszins geel worden, maar is dan nog steeds helemaal goed en bruikbaar
-Voor de incubatie is warm water nodig

Inhoud

- plastic extractieflacon met schroefdop
- glazen injectieflacon met septum en sluitdeksel
- injectiespuit 1 ml
- reageerbuis
- Sterifilt-filter voor injectiespuit
- veiligheidshandschoenen

Gebruiksaanwijzing in 4 stappen

1. Voorbereiding

Tref de juiste voorbereidingen voordat u gaat testen. Haal alle onderdelen uit de kit en trek de veiligheidshandschoenen aan. Zorg er voor dat u geschikte kleding draagt (niet te lang of van te losse stof) en werk schoon en steriel. Gebruik ongeveer 150 mg van het materiaal dat u wilt testen, maak het fijn en zorg dat u het goed mengt. Voor te testen extracten moet de hoeveelheid gelijk zijn aan 150mg paddenstoelen of truffels. Verwarm een liter water en laat het enigszins afkoelen. Gebruik geen kokend water want dat lost de psilocybine op!

2. Extractie

Open de extractieflacon, doe de fijngemaakte bestanddelen erin met de gevouwen bodem, sluit hem goed af en schud gedurende 10 seconden. Zet de flacon neer en wacht dan 10 minuten. Herhaal dit proces nog 2x. Zet nu de Sterifilt-filter op de injectiespuit en zuig 1 ml van de vloeistof uit de extractieflacon. Trek de zuiger van de spuit helemaal open en houd hem vast; hierdoor ontstaat vult de spuit vanzelf met vloeistof. Haal de Sterifilt uit de spuit, pak de reageerbuis uit en plaats deze op de spuit. Vervolgens prikt u door het tussenschot van de glazen flacon met de stompe naald en spuit de hele vloeistof uit de spuit erin. 

Zorg ervoor dat de spuit niet direct in contact komt met de vloeistof in het glazen vaatje. Vul vervolgens de spuit volledig met lucht, dit voorkomt overdruk en het eruit spatten van vloeistoffen wanneer u de spuit uit het glazen vaatje haalt.

3. Detectie

Zet het glazen vaatje met de detectie-oplossing in uw warme (niet kokende!) water. De oplossing in het glazen vaatje zal nu gaan verkleuren. Na 15 minuten kunt u het resultaat aflezen.

4. Evaluatie

Uw testoplossing zou nu een beige tot bruinachtige kleur moeten hebben. Dit is uw indicator voor het psilocybinegehalte. Met behulp van de evaluatieschaal kunt u nu bepalen hoeveel milligram psilocybine er in uw monsteroplossing zit.

Je kan de gelezen waarde vermenigvuldigen met uw resterende hoeveelheid paddenstoelen om de exacte concentratie psilocybine te krijgen (Bijvoorbeeld: 3mg psilocybine in 150 mg paddenstoelen x 10 = 30mg psilocybine in 1,5 g paddenstoelen).

Zo simpel in gebruik is deze test!