Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Best verkochte producten

bottom
Item 1-48 van 409 in totaal item(s)

Actieve filters

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De paddo Golden Teacher Paddo is niet voor niets de meest gewilde soort en neemt jou mee naar ongekende dimensies. Wil jij op reis naar een spirituele plek vol wijsheid? Dan is deze Cubensis kweekset dé Grow kit voor jou!

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels

Prijs € 11,36

Ben je klaar voor een wonderlijke reis naar de kosmos en terug? Mooi, want dat is waar de Shambhala je mee naartoe zal nemen! Verwacht intense visuals, geweldige euforische gevoelens en hele bijzondere reis!

Kratom Super Green Malay

Prijs € 6,82

Deze uitstekende Kratom komt van de bomen die diep in de jungle groeien. Een populaire en gewaardeerde soort.

Kratom Super Maeng Da Red

Prijs € 6,82

Maak kennis met een van de meest vooraanstaande kratomsoorten: Super Maeng Da Red

42 Nukini Yuxibu Rapé

Prijs € 18,18

Yuxibu is de grote spirit van het regenwoud, de schepper van alles. Dit mengsel van krachtige kruiden en as werd gedoopt met de naam van The Great Spirit die de kennis van de sjamaan vertegenwoordigt. Het is een diepe rapé met sterke aardse tonen om te mediteren en de brug te slaan tussen hemel en aarde.

37 Rapé Forte Canela

Prijs € 18,18

Forte Canelo do Velho is een bijzondere Rapé, die als één van de sterkste beschouwd kan worden. Deze uitstekende Rapé is gemaakt voor meer ervaren gebruikers. Diep en intens aarding, extreem sterk, vaak overweldigend. De gebruiker moet voldoende ruimte voor de toepassing vinden om de effecten te verwerken.

17 Spiritual Cleanse Rapé

Prijs € 18,18

Spiritual Cleanse Rapé: een traditioneel medicijn uit de regio dat door verschillende stammen wordt gebruikt, zeer verfrissend, het opheffen van de geest, geweldig in combinatie met andere medicijnen tijdens de ceremonie, gegarandeerd om u op te tillen wanneer dat nodig is. Een medicijn dat ook wordt gebruikt voor spirituele baden.

Magic Truffels High Hawaiians - 25g

Prijs € 16,49

High Hawaiians stuurt je op een spannende en kleurrijke reis. Waan je in verschillende droomwerelden door je ogen te openen of te sluiten. Dit zijn één van de sterkste truffels in het assortiment van Next Level dus bereid je voor op een overweldigende ervaring. De High Hawaiians hebben extreem visuele effecten.

57 Rapé Jaguar - Exclusive

Prijs € 18,18

Deze rapé is serieus. Nukini Jaguar heeft een 100% natuurlijke formule die de geest kalmeert en verheft. Het mengsel stelt je in staat om diep in je meditatie te duiken en alle zware lasten van je schouders te halen. Nukini Jaguar is een ceremonieel helend medicijn, net als het symbool van de dierengeest, het helpt je je innerlijke kernenergie wakker te maken en je geest te helen. Gebruik het voor ontspanning, meditatie, ontstressen en helder dromen.

Sananga Water

Prijs € 10,33

Sananga wordt gemaakt van een plant genaamd "Apocynaceae" uit de Amazone jungle. Verschillende stammen in het Amazonegebied gebruiken Sananga om hun jacht vaardigheden te verbeteren. Let op dit product is 6 tot 8 weken houdbaar. Wanneer deze niet op voorraad is kun hieronder je email achter en ontvang je bericht wanneer er weer verse sananga beschikbaar is om te bestellen.

Kratom White Sumatra

Prijs € 6,82

Kratom White Sumatra is een populaire Kratom soort 

63 Yawanawa Hukena Rapé LIMITED EDITION

Prijs € 22,31

Onze sterkste Rapé op dit moment en een limited edition soort! Deze rapé is gemaakt door een jonge vrouwelijke sjamaan genaamd Hukena Yawanawa. Hukena Yawanawa is een van de jongste van haar volk die is ingewijd in een van de meest diepgaande spirituele diëten van deze traditie. Dit is een klassieke combinatie van Tsunu as en sterke Rustica.

10 gram

*Deze limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Kratom Super Maeng Da White

Prijs € 6,82

Maeng Da White is meer dan alleen een soort, het is een cultureel erfgoed, gekoesterd door vele generaties in Zuidoost-Azië. Beleef een authentieke ervaring met onze Super Maeng Da White. Een kratomsoort die traditie, kwaliteit en regionale trots belichaamt.

Psilocybe Nirvana | Next Level Truffels

Prijs € 10,74

Speciaal voor hardcore psychedelische liefhebbers: Psilocybe Nirvana. Deze truffelsoort is een must-have voor elke ervaren psychonaut die op zoek is naar een nieuwe, spannende en unieke trip.

Cacao Pasta - Peru 500g • Native Criollo

Prijs € 22,89

100% Raw - Hoogwaardige, ongebrande en koud verwerkte rauwe cacaopasta uit Peru. Deze cacaopasta uit het Peruaanse Amazonegebied wordt gemaakt van de fijnste inheemse criollobonen, biologisch gecertificeerd en koud verwerkt in raw-foodkwaliteit.

Kratom Super Maeng Da Green

Prijs € 6,82

Super Maeng Da Green is een van de beste dingen die de Indonesische natuur te bieden heeft. Super Maeng Da Green wordt gemaakt van de hoornvormige kratombladeren, en is een van de populairste en beste soorten ter wereld volgens kenners.

51 Rapé Jurema - Exclusive

Prijs € 18,18

Een van onze ultieme favorieten - Jurema Rapé. Zijn sterke energie stelt je in staat om contact te maken met je innerlijke zelf met sterke opbeurende effecten. Het wordt gebruikt om muren van nervositeit en angst af te breken, je inlevingsvermogen te vergroten en je uitgesprokener, moediger en communicatiever te maken.

Kratom Super Bentuangie

Prijs € 6,82

Bentuangie-kratom is uniek. De bladeren, afkomstig van de Mitragyna speciosa-boom uit de jungle van Zuidoost-Azië, ondergaan een speciaal fermentatieproces. Deze unieke methode verschilt van andere droogprocedures die voor andere kratomsoorten worden gebruikt, en geeft Bentuangie zijn kenmerkende eigenschappen en aantrekkingskracht. Ervaar de rijkdom van traditie en innovatie gecombineerd in deze uitzonderlijke soort.

15 Menta Rapé

Prijs € 18,18

Een erg fijne Rapé doordrenkt met Menthol (munt) om het ademhalingssysteem op te frissen, de kanalen te openen, een perfecte mix, niet te sterk om overweldigend te zijn, maar sterk genoeg om op te frissen.

43 Rapé Yawanawa Forca Feminina

Prijs € 18,18

Deze bijzondere Rapé is handgemaakt door de legendarische Waxy Yawanawa in Acre, Brazilië. Het is een zeer krachtig medicijn om mee te bidden. De Rapé is zacht, schoon, sterk en zeer aangenaam op het lichaam.

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Prijs € 8,68

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

  • Aanbieding!

23 Xixa Rapé

Prijs € 150,00

Een extra sterke Rapé, waarschijnlijk zo sterk als je kunt krijgen. Gemaakt met een zeer krachtige rustica en as van Parica, lokaal ook bekend als Xixa, een as die veel kracht geeft aan het medicijn.

Wild Herbal King Blend - 30gr

Prijs € 7,85

Wild Herbal Spliff Blend is gemaakt van een selectie biologische medicinale kruiden zonder chemicaliën.

45 Rapé Nukini Sete Estrelas

Prijs € 18,18

Nukini Sete Estrelas is een prachtige blend met 7 verschillende kruiden en heeft fruitige en frisse mint-achtige tonen. Deze rapé is zeer krachtig, maar tegelijkertijd ook zacht voor de neus. Embuabinha is één van de bijzondere kruiden in deze blend en wordt o.a. gebruikt wordt voor spirituele reiniging en natuurlijke pijnstilling.

61 Rapé Bobinsana - Exclusive

Prijs € 18,18

Een hartopenende rapé met Bobinsana, een meesterplant die bekend staat om haar zachte stimulerende effecten en het oproepen van liefde en compassie. Deze rapé helpt je om je emoties te voelen en te verwerken, waardoor je meer aanwezig bent in het hart, makkelijker los kunt laten en contact kunt maken met spirituele lagen.

58 Rapé Cumaru - Exclusive

Prijs € 18,18

Maak je geest leeg, kalmeer je gedachten en krijg haarscherpe focus. Rapé Cumaru activeert je derde oog en kruinchakra om je te helpen mediteren en in jezelf te kijken. Het stelt je in staat om een kristalheldere mentale staat te ervaren en meerdere uren gefocust te blijven. De verheffende effecten zijn niet zo sterk als die van andere rapé. Cumaru heeft echter helende en mindfulness-effecten die het bovenaan de lijst van beste concentratiemiddelen plaatsen. 

Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

Kweek je eigen Mexicaanse Paddo’s (Stropharia Cubensis) met onze Mexican Growkit. Deze Mexican Magic Mushrooms zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven, hoewel de sterkte van deze paddenstoelen niet onderschat moet worden. Mexicaanse paddo’s geven je een energieke en fantastische trip en laten je de zonnige kant van het leven zien. Een uniek, visueel spektakel. Happy Growing!

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

02 Kuripe - Applicator - Plain

Prijs € 11,16

Handgemaakte Kuripe zonder decoraties. Het is gemaakt van bamboe en het is makkelijk mee te nemen tijdens het reizen en ook erg makkelijk te reinigen! Opties: B Stock, High Quality of High Quality + Borstel

19 Rapé - Huni Kuin Cumaru

Prijs € 18,18

Ervaar een diepe aarding en een bijna trance-achtige staat door jezelf onder te dompelen in de mysterieuze wereld van Huni Kuin Cumaru rapé. De Huni Kuin zeggen dat Cumaru een boom is die altijd jong blijft en nooit verwelkt. Men gelooft dat Cumaru unieke wijsheid en kracht bezit en spirituele bescherming biedt.

55 Rapé Murici - Exclusive

Prijs € 18,18

Diepe, diepe sensaties. Murici-as heeft een sterk mannelijke eigenschap. Het raakt de spieren van je lichaam met zachte ontspanningseffecten terwijl het je geest bewust en verbonden houdt. Murici wordt gevoeld in je onderste chakra punten. Het helpt je om geaard te blijven en afgestemd op de wereld. Gebruik het voor zelfmeditatie, geestelijke reiniging en stressverlichting.

59 Rapé Parica - Exclusive

Prijs € 18,18

Breng je geest tot rust en duik diep in jezelf. Paricá helpt je een ongeëvenaarde diepe staat van meditatie te bereiken. Het verstilt je gedachten en bevrijdt je geest van alles wat belemmert. Paricá-rapé wordt gemaakt van de bast van Angico-zaden, waardoor de rapé de pijnstillende werking van haar alkaloïden overneemt. Gebruik het voor een unieke meditatie-ervaring die je geest zeker zal verrijken.

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

13 Rapé Relax - Passiebloem

Prijs € 18,18

Deze Rapé met Passiebloem van de Katukina Tribe is geweldig voor het slapen gaan en voor lucide dromen. De combinatie van Tsunu-as met Passiebloem zorgt voor een hele mooie blend.

46 Rapé Nukini Eucalypto

Prijs € 18,18

Een krachtige rapé doordrenkt met de helende eigenschappen van Eucalyptus, klaar om je frisheid en helderheid van geest te brengen. Herwin je gevoel van richting, zuiver blokkades en doorbreek obstakels met deze krachtige rapé, gecreëerd door de Nukini-stam uit het hart van de Amazone.

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De B+ paddenstoelen zijn één van onze meest geliefde soorten! Ze kunnen tot wel 30 cm hoog worden en zijn zeer gewild vanwege het feit dat misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere magic mushrooms. 

50 Rapé Samauma - Exclusive

Prijs € 18,18

Hoge vibratie en immense upliftment. Samauma rapé komt van de grootste boom in het Amazonegebied. De moeder van alle bomen leent haar geneeskrachtige eigenschappen aan deze rapé. Hierdoor is het een mix die het beste van twee werelden biedt. Het is de ultieme rapé voor meditaties, goddelijke verbinding en crown chakra-activering.

52 Rapé Tsunu - Exclusive

Prijs € 18,18

Adem diep, schoon en zuiver. Tsunu Rapé laat je weer in contact komen met de natuur en reinigt je chakrastromen. Naast de stimulerende en krachtige werking helpt dit medicinale mengsel je ook bij je sinussen en luchtwegen. Bij gebruik van Tsunu Rapé kun je sterke reacties van je lichaam verwachten. Dit omvat het verdrijven van gifstoffen en het reinigen van de luchtwegen.

54 Rapé Pau Pereira - Exclusive

Prijs € 18,18

Overweldigend goed en diep aardend. Pau Pereira Rapé is afkomstig van dezelfde boom als Tsunu, maar is krachtiger dan Tsunu. Het poeder wordt gemaakt van de as van de bast van de boom, die meer alkaloïden bevat. Het zit vol met pijnstillende, cardioprotectieve en ontstekingsremmende stoffen. Net als bij Tsunu kun je na inname een zuivering van het lichaam verwachten.

Kratom Red Borneo

Prijs € 6,82

Ontdek de essentie van de ongerepte, rustgevende natuur met onze Kratom Super Red Borneo. Deze bekende en populaire soort is rechtstreeks afkomstig uit het hart van de jungle en herbergt de wilde rijkdom van haar oorsprong. Het is een weerspiegeling van het weelderige landschap van Zuidoost-Azië en een favoriet voor liefhebbers van authenticiteit.

Trip Stopper - 1 persoon

Prijs € 2,06

De Mushroom Stopper helpt een bad trip te minimaliseren. Het zal de effecten niet compleet stoppen, maar het geeft je het gevoel goed voorbereid te zijn op je trip. Inhoud: 2 dextro tabletten en 2 Valeriaan capsules

07 Shawadawa Rapé

Prijs € 18,18

De Shawandawa Rapé is een basismengeling die ze in het dagelijks leven gebruiken om kracht te geven voor werk en om 's middags te ontspannen met hun vrienden. Het is een mix van een mooie krachtige mapacho, Tsunu-as en kruiden uit hun traditie die het zijn zachte smaak en speciale kracht geeft.

56 Rapé Cacau - Exclusive

Prijs € 18,18

Cacau Rapé is een krachtpatser. Het mengsel wordt bereid uit de as van de cacaoboom en heeft al zijn positieve eigenschappen in zich. Gebruik het voor de training om je energie te verhogen of tijdens het studeren om je mentale focus te verbeteren.

36 Rapé de Mulungu

Prijs € 18,18

Traditioneel wordt Mulungu in Zuid-Amerika gebruikt als een slaapbevorderend middel.

60 Rapé Sananga - Exclusive

Prijs € 18,18

Deze Next Level Exclusive Sananga Rapé is een mengsel dat lichaam en geest opent voor ontspanning en reflectie en je verbindt met het Grote Mysterie en de kracht van de Koningin der Wateren.  De energie van dit mengsel harmoniseert door zijn intensiteit alle aspecten van lichaam en geest.

Mimosa Hostillis Brazilië - Jurema

Prijs € 47,93

De schors, Mimosa Hostilis, is afkomstig van bomen die plaatselijk bekend staan als Jurema Preta. Het kruid wordt uitsluitend aangeboden als botanisch exemplaar.

Green Kratom Kratom Super Green Malay  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Super Green Malay

Prijs € 6,82
Sananga Water
Snel bekijken

Sananga Water

Prijs € 10,33
Kratom Kratom White Sumatra  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom White Sumatra

Prijs € 6,82
Red Kratom Kratom Super Bentuangie  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Super Bentuangie

Prijs € 6,82
15 Menta Rapé
Snel bekijken

15 Menta Rapé

Prijs € 18,18
23 Xixa Rapé
Snel bekijken

23 Xixa Rapé

Prijs € 150,00
Niet op voorraad
46 Rapé Nukini Eucalypto
Snel bekijken

46 Rapé Nukini Eucalypto

Prijs € 18,18
Red Kratom Kratom Red Borneo  € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Red Borneo

Prijs € 6,82
07 Shawadawa Rapé
Snel bekijken

07 Shawadawa Rapé

Prijs € 18,18
36 Rapé de Mulungu
Snel bekijken

36 Rapé de Mulungu

Prijs € 18,18
Niet op voorraad