Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Best verkochte producten

bottom
Item 1-48 van 414 in totaal item(s)

Actieve filters

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Golden Teacher; beter bekend als de Psilocyne Aurumescens. Deze paddo is niet voor niets de meest gewilde soort en neemt jou mee naar ongekende dimensies. Wil jij op reis naar een spirituele plek vol wijsheid? Dan is de Golden Teacher dé Growkit voor jou! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Kratom Super Green Malay

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Deze uitstekende Kratom komt van de bomen die diep in de jungle groeien. Een populaire en gewaardeerde soort.

 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels

Prijs € 10,70

Ben je klaar voor een wonderlijke reis naar de kosmos en terug? Mooi, want dat is waar de Shambhala je mee naartoe zal nemen! Verwacht intense visuals, geweldige euforische gevoelens en hele bijzondere reis!

42 Nukini Yuxibu Rapé

Prijs € 18,18

Yuxibu is de grote spirit van het regenwoud, de schepper van alles. Dit mengsel van krachtige kruiden en as werd gedoopt met de naam van The Great Spirit die de kennis van de sjamaan vertegenwoordigt. Het is een diepe rapé met sterke aardse tonen om te mediteren en de brug te slaan tussen hemel en aarde.

37 Rapé Forte Canela

Prijs € 18,18

Forte Canelo do Velho is een bijzondere Rapé, die als één van de sterkste beschouwd kan worden. Deze uitstekende Rapé is gemaakt voor meer ervaren gebruikers. Diep en intens aarding, extreem sterk, vaak overweldigend. De gebruiker moet voldoende ruimte voor de toepassing vinden om de effecten te verwerken.

Kratom Super Maeng Da Red

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Maeng da Red is een van de bekendste kratomsoorten.

 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

Magic Truffels High Hawaiians - 22 gram

Prijs € 16,49

High Hawaiians stuurt je op een spannende en kleurrijke reis. Waan je in verschillende droomwerelden door je ogen te openen of te sluiten. Dit zijn de sterkste truffels in het assortiment van Next Level dus bereid je voor op een overweldigende ervaring. De High Hawaiians hebben extreem visuele effecten. Verkrijgbaar in 22 gram.

17 Spiritual Cleanse Rapé

Prijs € 18,18

Spiritual Cleanse Rapé: een traditioneel medicijn uit de regio dat door verschillende stammen wordt gebruikt, zeer verfrissend, het opheffen van de geest, geweldig in combinatie met andere medicijnen tijdens de ceremonie, gegarandeerd om u op te tillen wanneer dat nodig is. Een medicijn dat ook wordt gebruikt voor spirituele baden.

Sananga Water

Prijs € 10,33

Sananga wordt gemaakt van een plant genaamd "Apocynaceae" uit de Amazone jungle. Verschillende stammen in het Amazonegebied gebruiken Sananga om hun jacht vaardigheden te verbeteren. Let op dit product is 6 tot 8 weken houdbaar. Wanneer deze niet op voorraad is kun hieronder je email achter en ontvang je bericht wanneer er weer verse sananga beschikbaar is om te bestellen.

Kratom White Sumatra

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Kratom White Sumatra is een populaire Kratom soort 

 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

Psilocybe Nirvana | Next Level Truffels

Prijs € 10,33

Speciaal voor hardcore psychedelische liefhebbers: Psilocybe Nirvana. Deze truffelsoort is een must-have voor elke ervaren psychonaut die op zoek is naar een nieuwe, spannende en unieke trip.

57 Rapé Jaguar - Exclusive

Prijs € 18,18

This rapé means business. Nukini Jaguar boasts a 100% natural formula that soothes the mind and uplifts the spirit. The blend allows you to dive deep into your meditation and shift all the heavy weights off your shoulders. Nukini Jaguar is a ceremonial healing medicine, just like the animal spirit symbol, it helps you awaken your inner core energy and heal your mind. Use it for relaxation, meditation, de-stressing and lucid dreaming. 

63 Yawanawa Hukena Rapé LIMITED EDITION

Prijs € 22,31

Onze sterkste Rapé op dit moment en een limited edition soort! Deze rapé is gemaakt door een jonge vrouwelijke sjamaan genaamd Hukena Yawanawa. Hukena Yawanawa is een van de jongste van haar volk die is ingewijd in een van de meest diepgaande spirituele diëten van deze traditie. Dit is een klassieke combinatie van Tsunu as en sterke Rustica.

10 gram

*Deze limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Kratom Maeng Da White

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Kratom Super Maeng Da White is zeer bekend in Zuidoost-Azië.

 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

Cacao Pasta - Peru 500g • Native Criollo

Prijs € 22,89

100% Raw - Hoogwaardige, ongebrande en koud verwerkte rauwe cacaopasta uit Peru. Deze cacaopasta uit het Peruaanse Amazonegebied wordt gemaakt van de fijnste inheemse criollobonen, biologisch gecertificeerd en koud verwerkt in raw-foodkwaliteit.

Psilocybe Wakan Tanka Magic Truffels

Prijs € 11,53

De Psilocybe Wakan Tanka is een heel bijzonder type sclerotia. Het is een van de sterkste truffels die je kunt krijgen.

Kratom Super Bentuangie

Prijs € 7,40

Bentuangie kratom is uniek. De gebruikte bladeren van Mitragyna speciosa, die diep in de jungle groeit in Zuidoost-Azië, laat men fermenteren, in tegenstelling tot het reguliere droogproces van andere kratomsoorten.

23 Xixa Rapé

Prijs € 150,00

Een extra sterke Rapé, waarschijnlijk zo sterk als je kunt krijgen. Gemaakt met een zeer krachtige rustica en as van Parica, lokaal ook bekend als Xixa, een as die veel kracht geeft aan het medicijn.

51 Rapé Jurema - Exclusive

Prijs € 18,18

One of our ultimate favorites - Jurema Rapé. Its strong energy allows you to connect with your inner self with sky-high uplifting effects. It's used to break down the walls of nervousness and fear, increase your empathy and make you more outspoken, bold, and communicative.

43 Rapé Yawanawa Forca Feminina

Prijs € 18,18

Deze bijzondere Rapé is handgemaakt door de legendarische Waxy Yawanawa in Acre, Brazilië. Het is een zeer krachtig medicijn om mee te bidden. De Rapé is zacht, schoon, sterk en zeer aangenaam op het lichaam.

45 Rapé Nukini Sete Estrelas

Prijs € 18,18

De Nukini 7 stars rapé is een prachtige blend met fruitige en frisse mint-achtige tinten. Deze rapé is zeer krachtig, maar tegelijkertijd ook mooi glad. Rapé wordt al duizenden jaren als medicijn gebruikt door healers uit inheemse stammen. Embuabinha is één bijzonder kruid in deze blend, die voornamelijk gebruikt wordt voor spirituele reiniging.

Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

Kweek je eigen Mexicaanse Paddo’s (Stropharia Cubensis) met onze Mexican Growkit. Deze Mexican Magic Mushrooms zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven, hoewel de sterkte van deze paddenstoelen niet onderschat moet worden. Mexicaanse paddo’s geven je een energieke en fantastische trip en laten je de zonnige kant van het leven zien. Een uniek, visueel spektakel. Happy Growing! Verkrijgbaar in 1200 en 2100cc.

Kratom Super Maeng Da Green

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Super Maeng Da Green wordt gemaakt van de hoornvormige kratombladeren, en is een van de populairste en beste soorten ter wereld volgens kenners.

 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

15 Menta Rapé

Prijs € 18,18

Een erg fijne Rapé doordrenkt met Menthol (munt) om het ademhalingssysteem op te frissen, de kanalen te openen, een perfecte mix, niet te sterk om overweldigend te zijn, maar sterk genoeg om op te frissen.

Wild Herbal King Blend - 30gr

Prijs € 7,85

Wild Herbal Spliff Blend is gemaakt van een selectie biologische medicinale kruiden zonder chemicaliën.

19 Rapé - Huni Kuin Cumaru

Prijs € 18,18

Cumaru is een nieuwe Rapé gemaakt van traditionele ingrediënten. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Let op: een sterke Rapé. 

02 Kuripe - Applicator - Plain

Prijs € 11,16

Handgemaakte Kuripe zonder decoraties. Het is gemaakt van bamboe en het is makkelijk mee te nemen tijdens het reizen en ook erg makkelijk te reinigen!

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De B+ paddenstoelen zijn één van onze meest geliefde soorten! Ze kunnen tot wel 30 cm hoog worden en zijn zeer gewild vanwege het feit dat misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere magic mushrooms. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

59 Rapé Parica - Exclusive

Prijs € 18,18

Hush your mind and dive deep within yourself. Paricá helps you reach an unparalleled deep state of meditation. It silences your thoughts and releases your mind of all that clutters it. Paricá rapé is wildcrafted from the bark of the angico seed, which gives the rapé the anesthetic effects of alkaloids. Use it for a unique meditation experience that is sure to replenish your spirit.

13 Rapé Relax - Passiebloem

Prijs € 18,18

Rapé Relax is een zorgvuldig samengestelde blend van Passiebloem en Tsuno as. Afkomstig van de Katukina Tribe. Het is geweldig voor het slapen gaan en voor lucide dromen.

61 Rapé Bobinsana - Exclusive

Prijs € 18,18

Een hartopenende rapé met Bobinsana, een meesterplant die bekend staat om haar zachte stimulerende effecten en het oproepen van liefde en compassie. Deze rapé helpt je om je emoties te voelen en te verwerken, waardoor je meer aanwezig bent in het hart, makkelijker los kunt laten en contact kunt maken met spirituele lagen.

46 Rapé Nukini Eucalypto

Prijs € 18,18

Nukini Eucalypto Rapé wordt gemaakt met een sterke, ambachtelijke corda tabak. Deze sterke, donkere tabaksvorm heeft een krachtige aardende werking. Deze blend wordt getemperd met een vleugje eucalyptus, waardoor een zachte frisheid ontstaat. Rapé wordt al duizenden jaren gebruikt door healers uit inheemse stammen.

Trip Stopper - 1 persoon

Prijs € 2,06

De Mushroom Stopper helpt een bad trip te minimaliseren. Het zal de effecten niet compleet stoppen, maar het geeft je het gevoel goed voorbereid te zijn op je trip. Inhoud: 2 dextro tabletten en 2 Valeriaan capsules

Kratom Red Borneo

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70

Red Borneo Kratom komt rechtstreeks uit de jungle van Borneo.

 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70

58 Rapé Cumaru - Exclusive

Prijs € 18,18

Clear your mind, calm your thoughts, and get a razor-sharp focus. Rapé Cumaru activates your third eye and crown chakra to help you meditate and reach within yourself. It allows you to experience a crystal-clear mental state and stay focused for several hours. The uplifting effects are not as strong as those of other rapé. However, Cumaru has healing and mindfulness effects that place it at the top of the list of best concentrating agents. 

Florida Water - Groot 270 ml

Prijs € 11,53

Dit is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol. Het wordt gebruikt bij rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur en chirurgie is diep, zacht, mysterieus en magisch. 

Psilocybe Atlantis | Next Level Truffels

Prijs € 10,33

De Atlantis truffel werd ontdekt in de buurt van Atlanta in Fulton County, Georgia in de VS. Deze truffel kan gezien worden als een neef van de Psilocybe Mexicaanse A, maar heeft veel meer potentie dan de Mexicana of de Tampanensis truffel.

36 Rapé de Mulungu

Prijs € 18,18

Traditioneel wordt Mulungu in Zuid-Amerika gebruikt als een slaapbevorderend middel.

55 Rapé Murici - Exclusive

Prijs € 18,18

Deep, deep sensations. Murici ashes possess a strong masculine attribute. It hits your body's muscles with gentle relaxation effects while keeping your mind aware and connected. Murici is felt in your lower chakra points. It helps you stay grounded and in tune with the world. Use it for self-meditation, mind cleansing, and stress relief.

07 Shawadawa Rapé

Prijs € 18,18

De Shawandawa Rapé is een basismengeling die ze in het dagelijks leven gebruiken om kracht te geven voor werk en om 's middags te ontspannen met hun vrienden. Het is een mix van een mooie krachtige mapacho, Tsunu-as en kruiden uit hun traditie die het zijn zachte smaak en speciale kracht geeft.

44 Rapé Yawanawa Kanaro

Prijs € 18,18

Yawanawa Kanaro volgt het basis Yawanawa recept van Tsunu as en natuurlijk tabak. Eén prachtig medicijn welke al duizenden jaren gebruikt wordt door healers van inheemse stammen. Deze bijzondere rapé blend: Yawanawa Kanaro is geschikt voor alle gelegenheden. Niet alleen is deze rapé goed gemengd, eenvoudig en sterk, maar ook to the point!

Psilocybe Mexicana | Next Level Truffels

Prijs € 9,09

De psilocybe mexicana veroorzaakt euforische en gelukkige gevoelens tijdens een reis. De kleurwaarneming neemt toe en lichte hallucinaties zorgen voor een ontspannen en relaxte trip. De perfecte entheogene stof als je nieuw bent in de wereld van de psychedelica.

50 Rapé Samauma - Exclusive

Prijs € 18,18

High vibration, and immense elevation. Samauma rapé comes from the largest tree in the Amazon. The mother of all trees lends its medicinal properties to this rapé. Making it a blend that offers the best of both worlds. It's the ultimate rapé for meditations, divine connection, and chakra crown activation.

Psilocybe Utopia | Next Level Truffels

Prijs € 10,33

Psilocybe Utopia Magic Truffels zijn een van de sterkste truffels die er zijn! De truffel wordt meer dan 10 maanden ondergronds gekweekt, zodat de sclerotia zoveel mogelijk psilocybine en psilocine kan ontwikkelen. Geniet van de utopische show! 

Green Kratom Kratom Super Green Malay € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Super Green Malay

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
37 Rapé Forte Canela
Snel bekijken

37 Rapé Forte Canela

Prijs € 18,18
Kratom Super Maeng Da Red
Snel bekijken

Kratom Super Maeng Da Red

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
Sananga Water
Snel bekijken

Sananga Water

Prijs € 10,33
Kratom Kratom White Sumatra € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom White Sumatra

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
White Kratom Kratom Maeng Da White € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Maeng Da White

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
Red Kratom Kratom Super Bentuangie € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Super Bentuangie

Prijs € 7,40
23 Xixa Rapé
Snel bekijken

23 Xixa Rapé

Prijs € 150,00
Kratom Super Maeng Da Green
Snel bekijken

Kratom Super Maeng Da Green

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
15 Menta Rapé
Snel bekijken

15 Menta Rapé

Prijs € 18,18
46 Rapé Nukini Eucalypto
Snel bekijken

46 Rapé Nukini Eucalypto

Prijs € 18,18
Red Kratom Kratom Red Borneo € 7,95 | Next Level Smartshop Webshop
Snel bekijken

Kratom Red Borneo

Normale prijs € 7,40 Prijs € 6,70
 • Aanbieding!
 • -€ 0,70
 • -€ 0,70
36 Rapé de Mulungu
Snel bekijken

36 Rapé de Mulungu

Prijs € 18,18
07 Shawadawa Rapé
Snel bekijken

07 Shawadawa Rapé

Prijs € 18,18
44 Rapé Yawanawa Kanaro
Snel bekijken

44 Rapé Yawanawa Kanaro

Prijs € 18,18